Spelbloggen

Etikett: Life is Strange

Roberts GOTY 2017

En av de roligare sakerna med att det blir ett nytt år är att summera året som gått. Vilka var egentligen de sämsta och bästa spelen under förra året?

Årets besvikelse: Soma

Soma borde varit med på listan över årets bästa spel.

👉 Läs vidare

Spelbloggens förväntningar på spelåret 2018

Det har varit ett händelserikt år för oss som följer spelbranschen. Nintendo gav svar på tal till alla som tvivlade på spelföretagets framtid i hårdvarumarknaden med en av tidernas snabbast säljande konsoler, och två av tidernas snabbast säljande spel: The Legend of Zelda: Breath of the Wild och Super Mario Odyssey.

👉 Läs vidare

Recensionssvepet, vecka 50

Vi har bara några veckor kvar innan året 2017 är över, vilket känns som en ganska stor lättnad. Anders har ägnat en del av tiden åt att ta ut sina politiska frustrationer i Wolfenstein II: The New Order,

👉 Läs vidare

Life is Strange: Before the Storm – Episode 2

Den andra episoden av Life is Strange: Before the Storm må börja lite trevande, men det är aldrig så att jag behöver oroa mig. I samma stund som Chloes öde i Blackwell Academy är förseglat får vi följa med henne på en emotionell resa där hon har sin tonårsrevolt,

👉 Läs vidare

Recensionssvepet, vecka 39

Högsäsongen för spel kommer närmare och närmare, men i väntan på att giganter som Super Mario Odyssey, Assassin’s Creed: Origins och Wolfenstein II: The New Colossus tar över alla vår lediga tid passade vi på Spelbloggen på att bocka av två av höstens mindre släpp.

👉 Läs vidare

Life is Strange: Before the Storm – Episode 1

Life is Strange: Before the Storm är en prequel till det fantastiska Life is Strange. Istället för att ta rollen som den osäkra Max får vi istället spela hennes bästa vän Chloe då de var åtskilda.

👉 Läs vidare

Vardagliga saker i Life is Strange

I kanske allra senaste laget har jag relativt nyligen plöjt mig igenom Life is Strange, något som skedde på PlayStation 4, om det är av betydelse för någon. Intrycken var många,

👉 Läs vidare

Årets största hype

Mass Effect-måndagen får ta paus idag eftersom jag måste ventilera mina åsikter om årets största spelnyhet. Ni har säker förstås redan hört talas om det. De revolutionerande nyheterna spreds nämligen likt löpeld under förra veckan och det enda som alla talar om just nu är avslöjandet som skedde då.

👉 Läs vidare

Det här spelar spelbloggarna i påsk

Det vankas påsk, vilket betyder bisarrt mycket godis med tillhörande äckelkänslor och illamående samt förstås ägg i mängder. En annan trevlig sak med påsk är alla lediga dagar vi får, vilket för Spelbloggens spelbloggare förstås innebär att det kommer spelas ett spel eller två.

👉 Läs vidare

Och så har man för mycket att spela igen

Den senaste tiden har kantats av huvudbry och spejande. ”Jag har inget att spela”-devisen har gått varm, trots en enorm backlog. Det kan förvisso grunda sig på att flertalet av spelen jag köpt på mig genom åren helt enkelt inte lockar längre.

👉 Läs vidare
Äldre Inlägg »
Sida 1 av 2