Spelbloggen

Etikett: Lördagsachievement

Lördagsachievement: Rangers Lead the Way

Förra gången talade vi om symmetri och jämna siffror, så vad kan vara bättre än att fortsätta med ett ämne på samma tema? Idag spanar vi in Rangers Lead the Way från Medal of Honor som släpptes 2010,

👉 Läs vidare

Lördagsachievement: Vorticough

Är det något som jag gillar så är det att se jämna, symmetriska gamerscore-siffror. Att hamna på prick 100 000 vore jättehärligt. Det är inte heller helt omöjligt då achievements vanligen har en poängsumma som slutar på 5 eller 0.

👉 Läs vidare

Lördagsachievement: An Educated Lanista

Gillar du achievements? Eller vad är det för dum fråga, det är klart du gör! Varför skulle du annars läsa alla lördagsachievements slaviskt? Letar du efter gratis spel för att öka din gamerscore?

👉 Läs vidare

Lördagsachievement: Keeper of the Four Gospels

Efter att ha spelat igenom The Last of Us slogs jag av insikten över hur uselt designade achievements var i det. Eller okej, det kallas trophies till PlayStation 3 men det är i stort sett samma sak som achievements (något modifierat,

👉 Läs vidare

Lördagsachievement: Cross-Dimensional Conception

Som vi skrivit tidigare på Spelbloggen är Fable 3 gratis just nu. Du kan ladda ned det fram till 30 juni om du har ett guldkonto. Eftersom Fable 3 är aktuellt igen är det utmärkt tillfälle att grabba tag i en vän och jaga achievements!

👉 Läs vidare

Lördagsachievement: Perfect Host

Mass Effect 3 var den mäktiga avslutningen på rymdeposet om hur Reaper invaderade vårt universum och hur Shepard axlade bördan för att stoppa dem. Även om många fans ogillade slutet, erbjöd Mass Effect 3 en otroligt fanservice som knöt samman trådar från de tidigare spelen.

👉 Läs vidare

Lördagsachievement: On Course

2010 släpptes spelet Doritos Crash Course på XBLA. Det var helt kostnadsfritt att ladda ned och gav dig möjligheten att skrapa ihop 200 gamerscore gratis. Nu finns det inte längre tillgängligt,

👉 Läs vidare

Lördagsachievement: Clean Hands

Under 2012 släpptes spelet Dishonored och redan vid förhandssnacket var jag fångad av det. Eftersom personer som varit involverade i Deus Ex även var involverade i Dishonored var det en god fingervisning om vad vi skulle få.

👉 Läs vidare

Lördagsachievement: Completionist

Det blir mycket Borderlands-snack nu, men det beror på att jag på sistone har spenderat en hel tid på planeten Pandora. Inte sådär ohälsosamt mycket, utan precis lagom för att känna sig hemmastadd där.

👉 Läs vidare

Lördagsachievement: So Much Blood!

Jag har gett Borderlands 2 mycket kärlek här på Spelbloggen, men det var ett bra tag sen jag spelade det. Efter att den senaste DLC:n släpptes, som höjde ens level cap,

👉 Läs vidare
Äldre Inlägg »
Sida 1 av 3