Spelbloggen

Etikett: Major Nelson

Nytt Xbox One-paket samt ny kontroll

Microsoft har nyligen utannonserat ett nytt Xbox One-paket, kallat Xbox One Elite Bundle. Denna låda innehåller en Xbox One med en Solid State Hybrid Drive på 1 TB. Detta innebär att en liten del av disken utgörs av flashlagring för snabbare åtkomst av filer som används ofta.

👉 Läs vidare

Xbox One får Sverige-premiär i höst

Major Nelson har på sin hemsida avslöjat att den svenska marknaden officiellt får Xbox One först till hösten. Det blir med andra ord att vänta tills september – om man inte vill köpa en importerad version förstås.

👉 Läs vidare

Titanfall-kontroll till Xbox One

Det var väl bara en tidsfråga. Många av de lite populärare spelen släpps ofta med något speciellt tillbehör i släptåg. Nu är det förvisso ett tag kvar innan vi får sätta tänderna i Titanfall,

👉 Läs vidare

Över 3 miljoner sålda Xbox One

Xbox-gurun Major Nelson twittrar och låter oss få veta att Xbox One sålts i över tre miljoner exemplar. Dessa siffror gäller för 2013 och de 13 länder där konsolen släppts. Bra siffror, men Sverige får vänta vidare på att bidra.

👉 Läs vidare

Förhandsboka Xbox One i Sverige och få Fifa 14 på köpet

Microsofts Major Nelson bekräftade idag att de som förhandsbokar Xbox One i Europa, kommer att få fotbollsspelet Fifa 14 på köpet. Åtminstone så länge lagret räcker. Detta – säkerligen – som plåster på såren för förseningen,

👉 Läs vidare

En genomgång av handkontrollen till Xbox One

Major Nelson och Zulfi Alam pratar mer ingående om de förbättringar som ska göra handkontrollen till Xbox One den bästa någonsin.

👉 Läs vidare

Stoppa pressarna: Batterier medföljer Xbox One

Förra veckan kunde vi se när Major Nelson packade upp Xbox One och allt som följde med. Trodde vi. Xbox-gurun har nu kompletterat innehållet genom tweeten nedan.

One thing I forgot to mention in the #XboxOne unboxing: 2 AA batteries for the controller are included in the box http://t.co/pruoe1idMo

👉 Läs vidare

Xbox One packas upp

Se när Major Nelson packar upp en sprillans ny Xbox One ur kartongen, och allt annat som följer med. Spännande värre, och jag måste säga att konsolen ser mindre ut än väntat när den väl står på bordet.

👉 Läs vidare

Omslagen till Xbox One

Enligt Major Nelson är det så här spelfodralen kommer att se ut till Xbox One. Eller ja, åtminstone i toppen, på ryggen och i botten då.

👉 Läs vidare