Spelbloggen

Etikett: Mario Kart 8 Deluxe

Nintendos comeback

För ett år och drygt en vecka sedan avslöjade Nintendo sin nästa spelkonsol: Nintendo Switch. Rykten om Nintendos uppföljare till Wii U, om en enhet som skulle vara både stationär och bärbar, hade redan florerat ett tag.

👉 Läs vidare

En semester i Switchens tecken

Jag och min flickvän återskapade en Switch-tv-reklam förra veckan. På fredagen satte vi oss på flygbussen mot Arlanda för att besöka vänner och familj i Umeå i en vecka, och i min datorväska låg – förstås – mitt Nintendo Switch nedpackat.

👉 Läs vidare

Min digitala Switch

Låt mig börja med att säga att jag inte äger någon Switch. Än. Och jag har inga omedelbara planer på att köpa en heller, även om jag börjat snegla mer och mer åt Nintendo-hållet.

👉 Läs vidare

Sju spelupplevelser jag längtar efter

Det är många som går i längtans tider nu, med ett konsolsläpp blott dagar bort och diverse tunga spel på ingång. Men vi längtar nog inte alla efter samma saker, så jag tänkte det kunde vara kul med en lista.

👉 Läs vidare

Vi provspelar Nintendo Switch

Igår, vilket var fredagen den 3 februari 2017 ifall du läser det här senare, var undertecknad och Björn Falkevik på besök hos Bergsala i Kungsbacka för att spela Nintendo Switch. Det blev en liten film om saken.

👉 Läs vidare