Spelbloggen

Etikett: Metro: Last Light

Metro Exodus, fortsättningen i den fantastiska Metro-sagan med 2033 och Last Light som föregångare, släpps exklusivt på Epic Games Store. Men ”bara” under ett års tid. I februari 2020 släpps spelet på fler plattformar, som exempelvis Steam (som tycker det är orättvist). Förhandsbokningar på just Steam kommer dock att hedras, men det är numera stängt för ytterligare sådana.

Wii U blir utan flera stortitlar

När Nintendo nu, bara sisådär sex år för sent, lyckas komma ikapp sina motståndare på det tekniska planet ser det ändå mörkt ut vad gäller konverteringar av stortitlar som gått multiplattform. Titlar som landat/landar på både Xbox 360 och PlayStation 3.

👉 Läs vidare

En närmare titt på Metro: Last Light

Den senaste trailern för Metro: Last Light, döpt till Genesis, gör mig inte direkt mindre sugen på att spela det här. Spelet släpps till PC, Xbox 360 och PlayStation 3 nästa år. Wii U blir tyvärr utan.

👉 Läs vidare

Wii U för slö, inget Metro: Last Light

Låt det börja. Enligt NowGamer, som pratat med Oles Shishkovtsov på 4A Games, kommer Metro: Last Light (före detta Metro 2034) inte att släppas till Wii U på grund av konsolens icke tillräckliga prestanda.

👉 Läs vidare