Spelbloggen

Etikett: Mirror’s Edge Catalyst

Vad jag vill se av Mirror’s Edge härnäst

När vi på Spelbloggen skrev våra sammanfattande artiklar om spelåret 2016 så bestämde jag mig för att utse Mirror’s Edge Catalyst till min största besvikelse från förra året. Valet var inte helt enkelt.

👉 Läs vidare

Spelåret 2016 enligt Maria

Under året som gått har jag spelat fler äldre spel än nya spel. De nya spel jag har spelat har antingen varit ofattbart bra (Uncharted 4) eller ofattbart dåliga (Watch Dogs 2).

👉 Läs vidare

Spelåret 2016 enligt Anders

2016 var ett riktigt skitår på många sätt och vis, men vi spelare hade åtminstone en uppsjö av trevliga spelupplevelser att hämta tröst från. Mellan indiespel på PC och storsläpp på konsoler så kändes det som att det släpptes något nytt och intressant varje vecka under året – även under de traditionellt torra sommarmånaderna.

👉 Läs vidare

Spelåret 2016 enligt Robert

Spelåret 2016 har varit fyllt av många fantastiska titlar och då jag ska minnas spelåret är det med goda minnen som jag gör det. Visst har det funnits perioder där det varit speltorka,

👉 Läs vidare

Jag är Faith

Ja, inte jag alltså, inte än. Storytrailern för Mirror’s Edge Catalyst gör mig dock sugen på spelet. Kommer den 24 maj.

VG247 har sammanställt en rejäl lista över alla spel som har bekräftats för release under 2016, sorterade efter releasemånad. Bland höjdpunkterna finns Far Cry Primal, The Division, Dark Souls 3, Twilight Princess HD, Mirror’s Edge Catalyst, No Man’s Sky, Deus Ex: Mankind Divided, Gears of War 4, Crackdown 3, Dishonored 2, Doom, ReCore, The Last Guardian och det nya Zelda-spelet till Wii U. 2016 ser ut att bli ett trevligt spelår.

Electronic Arts har avslöjat att Mirror’s Edge Catalyst, som utvecklas av DICE i Stockholm, kommer att försenas ett par månader. Spelets releasedatum har flyttats från februari till den 24 maj 2016. Sara Jansson, producent för Mirror’s Edge Catalyst, skrev på spelets webbplats att den extra tiden kommer att användas till att göra det så ”entertaining, impressive, and memorable as it can be”.