Spelbloggen

Etikett: MMO

MMO är den gängse förkortningen och tillika genren för onlinespel, där World of Warcraft är det största.

Last Oasis närmar sig Early Access

Last Oasis är ett överlevnads-MMO där man bygger träpunkiga landskepp. Kommer i Early Access under våren, på Steam förstås.

Historien om en tangentbordskontroll

Min kärlek till Phantasy Star Online är välkänd för de som var med när TVspel.nu och Gamer var en grej. Sega gjorde det första MMO:t till spelkonsol,

👉 Läs vidare

Drömmen om episodiska spel

En gång för länge sedan hoppades jag på episodiska spel. Det är verklighet idag, från Telltales älskade titlar (såsom Walking Dead och nu senast Batman-spelet) till mer seriösa varianter i stil med Hitman-liret som varit något av en sleeper hit,

👉 Läs vidare

The Elder Scrolls Online: Tamriel Unlimited

The Elders Scrolls-spelen är kända för sina stora och levande världar, så det var inte direkt förvånande att ett onlinerollspel stod på agendan. Efter en lite knagglig start så har Elder Scrolls Online etablerat sig som ett stabilt MMO med gott om spelare,

👉 Läs vidare

Dark Brotherhood nästa för Elder Scrolls Online

Nästa expansion till onlinerollspelet Elder Scrolls Online blir som bekant ingen mindre än Dark Brotherhood. Det betyder att vi kan förvänta oss att göra Sithis mörka värv, vilket förstås betyder att det blir lönnmord och intriger.

👉 Läs vidare

Teaser för Dark Brotherhood

The Elder Scrolls Online fortsätter haka fast mig, och jag måste erkänna att jag är pepp på Dark Brotherhood-expansionen.

Guild Wars 2 är nu gratis att spela

MMO:t Guild Wars 2 är nu gratis att spela, men inte på free to play-vis. Istället hoppas utvecklarna ArenaNet att du ska köpa expansionerna. En bra strategi för en till synes solid titel.

Blizzard, som håller sin Gamescom-presskonferens i detta nu, har utannonserat att MMO:t World of Warcraft haft 5,6 miljoner spelare. Det är ett rejält tapp från de 7,1 miljoner de hade i våras. Å andra sidan lär det lösa sig självt, eftersom det är troligt att en ny expansion utannonseras vilken minut som helst.

Frita Imperial City i The Elder Scrolls Online

The Elder Scrolls Online, Bethesdas MMO i Elder Scrolls-universat, är en komplicerad historia. Å ena sidan gör de, likt Age of Conan för länge sedan, mycket rätt, med ett aktivt historieberättande. Å andra sidan är det ett MMO,

👉 Läs vidare

Legofigurerna invaderar alla plattformar

Det är ingen brist på Lego-spel direkt, och även om de ofta är bra så har de flesta känts lite själlösa på senare år. Kanske är Lego Minifigures Online precis vad vi väntat på?

👉 Läs vidare
Äldre Inlägg »
Sida 1 av 3