Mortal Kombat X

13 inlägg

Mortal Kombat XL utannonserat

Håll i hatten, för den 4 mars kommer Mortal Kombat XL till Xbox One och PlayStation 4. Det är dock inte så kul som det...

Spelbloggarnas topp tre 2015

2015 har kommit och gått, och med spel som Metal Gear Solid V, The Witcher 3, Undertale, Bloodborne, Halo 5, Dark Souls II, Super Mario Maker, Rise of the Tomb Raider, Fallout 4, Splatoon, och många, många fler fick spelare ett år som nästan kan mäta sig med det legendariska spelåret 1998. Det släpptes alldeles för mycket för att någon enskild person skulle hinna spela allt.

Trailer på Kombat Pack 2 till Mortal Kombat X

Leatherface och Xenomorphen från Alien känns igen från filmernas värld, Tribot är cyborgninjorna i en, och Bo’ Rai Cho är fyllefajtern. Kombat Pack 2 innehåller även lite...

Mortal Kombat X växer med fyra nya slagskämpar

Kombat Pack 2 innehåller Leatherface från Texas Chainsaw Massacre, en Xenomorph från Alien, klassiska Bo Rai Cho, samt nya karaktären Tri-Borg, som tydligen består av Sektor, Cyrax, och Robot Smoke. Fråga inte...

Mer Mortal Kombat X

I kanske det tunnaste pressmeddelandet någonsin, utannonserades att det blir mer nedladdningsbart material till Mortal Kombat X. Nya slagskämpar och miljöer, samt kanske lite mer...

Mortal Kombat X balanseras ytterligare

Vi gillar som bekant Mortal Kombat X här på Spelbloggen, så därför är vi lite extra nyfikna på hur den kommande maffiga patchen påverkar spelet rent praktiskt. Listan på balanseringar hittar du här.

Inget Mortal Kombat X till 360 eller PS3

Sitter du och väntar på Mortal Kombat X till Xbox 360 eller PlayStation 3 så är det dags att ta fram näsduken och gråta en skvätt. Dessa versioner har nämligen skrotats, med motiveringen att spelet helt enkelt inte blev bra nog.

Tremor äntrar arenan i Mortal Kombat X

Mortal Kombat X, som jag tycker så här om, fortsätter att utökas med DLC. Den här gången är det Tremor, som ser ut att passa in lite bättre än Jason eller Predator.

Predator gör entré i Mortal Kombat X

Imorgon, den 7 juli, gör Predator entré i Mortal Kombat X, i alla fall för alla som köpt Kombat Pack-DLC:t. Ett par skins följer med "på köpet", nämligen Commando Johnny, Infrared Scorpion, samt Carl Weathers som Jax.

Mortal Kombat X till mobilen

Den här recensionen är skriver för Appmagasinet, och därmed för iOS-versionen av Mortal Kombat X. Det finns en snarlik version till Android med (gratis på Google Play) om det är din favoritplattform.