Spelbloggen

Etikett: Namco Bandai

Comiccon Stockholm 2016: du saknar inte spelbolaget förrän båset är tomt

Inför Comiccon Stockholm var det en del gamers som oroade sig för att speldelen av mässan skulle krympa från tidigare år i och med att mässan tvättade bort Gamex från sitt namn. Jag skulle säga att det var ungefär lika mycket spelaktiviteter som tidigare år men alla andra slags aktiviteter var fler.

👉 Läs vidare

Star Wars: Battle Pod för hemmabruk – börja spara

Namco Bandai har nyligen utannonserat arkadkabinettet Star Wars: Battle Pod för hemmet. Ditt hem. Om du är rik nog eller lever på nudlar i ett par hundra tusen år. Kabinettet ska enligt Namco Bandai gå att beställa den 18 juni till priset av $35 000.

👉 Läs vidare

Nytt SoulCalibur på gång

Namco Bandai har nu i såväl Europa som USA registrerat varumärket Lost Swords, som enligt VG247 är undertiteln till ett nytt SoulCalibur. Hetare än så blir det dock inte för tillfället,

👉 Läs vidare

Storm: Ett naturligt pusslande

Storm var ursprungligen ett PC-spel som tack vare Namco Bandai nyligen släpptes via PSN och XBLA. Det är ett pusselspel där spelaren tar kontrollen över vädrets makter på en bana. Målet är att föra ett frö från en plats till en annan så det kan börja att gro och växa till ett träd.

👉 Läs vidare