Spelbloggen

Etikett: Nintendo 3DS

Glasögonlös 3D i fickformat. Det var Nintendos lyckade vision för omtyckta Nintendo 3DS och numera New 3DS.

I januari rapporterade Spelbloggen om en spelförstörande bugg i Mario & Luigi: Bowser’s Inside Story + Bowser Jr’s Journey till 3DS. En bugg som Nintendo nu påstår sig ha patchat bort i och med version 1.1 av spelet, som kan laddas ned från eShop. Är du osäker på hur, så beskriver Nintendo installationsprocessen i detalj här.

Spelförstörande bugg i Bowser’s Inside Story

Mario & Luigi: Bowser’s Inside Story + Bowser Jr.’s Journey (pust!) till Nintendo 3DS kan mycket väl vara ett av formatets sista stora ”Oorah”, men vad gör det ifall det innehåller spelförstörande buggar? Klippet ovan demonstrerar hur Luigi ser ut fastna i en sorts loop, och fler spelare verkar rapportera om samma sak. Det här behöver givetvis patchas omgående, Nintendo.

Recensionssvepet, vecka 38

Har du gått runt med en krypande känsla av obehag de senaste veckorna? Då kan det vara den undermedvetna uppgivelsen över att vi är på väg in i en spelhöst så proppfull med intressanta släpp att du inte kommer att hinna spela en bråkdel av det du skulle vilja få tid till.

👉 Läs vidare

Den bortglömda 3DS:en

Mitt liv är i flyttlådor. Det betyder att varken speldator eller valfri konsol är inkopplad, inte ens min Switch. Spelande är på en all time low i väntan på allt som ska fixas,

👉 Läs vidare

Spelglädje i en dammig 3DS

En av de få bra sakerna med att Game gick i konkurs var att de reade ut en massa saker till vrakpriser. Det var enda skälet till varför jag kom att äga en Nintendo 3DS.

👉 Läs vidare

Var är vi om tio år?

Om det finns en enda universell sanning inom spelbranschen, så är det att den är i ständig rörelse. Varje dag, vecka, månad och år möts vi av en aldrig sinande ström av nyheter,

👉 Läs vidare

Mina förhoppningar inför E3 2017

När du läste rubriken för det här blogginlägget tänkte du kanske ”E3? Men det är ju jättelångt bort fortfarande!” Och sedan tittade du på kalendern och insåg vad jag insåg häromdagen: vi är nästan halvvägs in i maj,

👉 Läs vidare

Nintendos bärbara framtid

Nintendo Switch är en stationär spelkonsol som också kan spelas portabelt – inte en portabel spelkonsol som kan kopplas in i tv-apparaten. Distinktionen kan tyckas liten, men den är intressant att ha i åtanke när man funderar på hur Nintendos konsolutbud kommer att förändras under de närmaste åren.

👉 Läs vidare

Är det här slutet på den bärbara speleran som vi känt till den?

Titeln på dagens text är allt annat än entydig. Den kan tolkas på flera olika sätt, och framför allt förändras dess innebörd beroende på vem som läser den. Men jag utgår nu från mig själv,

👉 Läs vidare

Vilka hinder möter Nintendo med Switch?

Nintendo har utannonserat sin nästa konsol, Switch. Du kan börja med att läsa om Spelbloggens initiala intryck av premiärvisningen här.

Rent spontant ser det ju ut som en häftig grej,

👉 Läs vidare
Äldre Inlägg »
Sida 1 av 7