Spelbloggen

Etikett: No Man’s Sky

Så här ser No Man’s Sky Beyond ut

No Man’s Sky fortsätter vidareutvecklas. Här är den kommande Beyond-expansionen, den största uppdateringen hittills, som släpps den 14 augusti – helt gratis.

Hello Games fortsätter uppdatera No Man’s Sky

Efter en inte fullt så lyckad start har Hello Games gjort det enda rätta. De har fortsatt stötta No Man’s Sky, och pumpat ut en hel hög nya uppdateringar. Så sent som i oktober släpptes exempelvis The Abyss. Och redan nu, om än i kanske inte helt avsiktlig form, har nästa uppdatering läckt ut till allmänheten genom ett olistat YouTube-klipp från Hello Games själva. Visions, som uppdateringen heter, verkar göra allting lite bättre, och lite större.

Recensionssvepet, vecka 39

I och med nya, bloggigareSpelbloggen så har vi ändrat en hel del på recensionsformatet. Kort och koncist, alltid lättöverskådligt och snabbläst i recensionsarkivet, det är vad som gäller för våra recensioner numera.

👉 Läs vidare

No Man’s Sky

Superhypade No Man’s Sky lever inte riktigt upp till förhoppningarna. Det är förvisso väldigt imponerande att flyga genom rymden och upptäcka någon av de miljontals genererade världarna, men mycket blir sig likt från planet till planet.

👉 Läs vidare

Utforska No Man’s Sky

No Man’s Sky ser oerhört lovande ut. Som uppladdning till det kommande släppet i början av augusti får vi en serie trailers. Det första handlar om utforskning.

Ett av sommarens hetaste spel är det efterlängtade sci-fi-betonade open world-äventyret No Man’s Sky, som planerades att släppas till PlayStation 4 i slutet av nästa månad. Nu har dock Hello Games bekräftat det Kotaku rapporterade som ett rykte i onsdags – spelet kommer att missa sitt releasedatum. Det släpps istället den 9 augusti. Anledningen är i vanlig ordning att utvecklarna behöver lite extra tid för att “allow us to deliver something special.” No Man’s Sky ser fortfarande väldigt lovande ut, och om Hello Games behöver en extra månad för att leverera på den potentialen så känns det som ett rimligt utbyte.

VG247 har sammanställt en rejäl lista över alla spel som har bekräftats för release under 2016, sorterade efter releasemånad. Bland höjdpunkterna finns Far Cry Primal, The Division, Dark Souls 3, Twilight Princess HD, Mirror’s Edge Catalyst, No Man’s Sky, Deus Ex: Mankind Divided, Gears of War 4, Crackdown 3, Dishonored 2, Doom, ReCore, The Last Guardian och det nya Zelda-spelet till Wii U. 2016 ser ut att bli ett trevligt spelår.

Packat med spel på Sonys Paris Games Week-konferens

Sony hoppade över årets upplaga av Gamescom och sparade istället sina tillkännagivanden till gårdagens presskonferens på Paris Game Week. Det var värt väntan. Sony hade laddat upp rejält och bjöd på både helt nya tillkännagivanden och fler detaljer om spel som visades på E3 tidigare i år.

👉 Läs vidare

No Man’s Sky ser fantastiskt ut

Det är oklart till vilken plattform No Man’s Sky från indiestudion Hello Games är tänkt att släppas till, men visst ser det fantastiskt ut?

👉 Läs vidare