Spelbloggen

Etikett: PlayStation Store

Vi rapporterade tidigare att Sony skulle stänga PlayStation Store för PlayStation 3 och PS Vita-användare, men nu har man bestämt sig för att inte göra detta. Klokt beslut, inte minst med tanke på all dålig press man fick.

Sony stänger PlayStation Store till PS3 och PS Vita

Är det något spel eller digitalt innehåll på PlayStation Store som du inte köpt till din gamla PlayStation 3 eller Vita? Då är det hög tid att öppna plånboken nu, för Sony stänger PlayStation Store till dessa båda plattformar.

👉 Läs vidare

Våren övergår snart till sommar, och Sony ringer in den nya årstiden genom att hålla en stor May Madness-rea på PlayStation Store. Bland de 50 prissänkta titlarna finns bland annat The Witcher 3 (239 kr), The Elder Scrolls Online: Tamriel Unlimited (219 kr), Bully (79 kr), Infamous Second Son (85 kr) och The Talos Principle (112 kr). Håll till godo.

PlayStation har tagit till Twitter för att avslöja att PlayStation 4-användare nu kan köpa avatarer för sin profil genom PlayStation Store. Alla avatarer från PlayStation 3 kommer att ingå i utbudet, och de avatarer du äger sedan tidigare kommer att överföras till ditt konto under de närmaste dagarna. Utmärkt tillfälle att gräva fram den där Lair-avataren som du köpte för två dollar år 2007, alltså.

PlayStation 3-rea på PSN

Sommartider och sommarpriser. Från och med idag reas det ut ett antal mer eller mindre intressanta och väldigt digitala titlar via PlayStation Store. Det handlar bland annat om MotorStorm: Apocalypse, Ico and Shadow of the Colossus Classics HD och LittleBigPlanet,

👉 Läs vidare

Sony gör om PlayStation Store


Det är på tiden att Sony gör något åt soppan PlayStation Store. Den känns i dagsläget väldigt utdaterad, oöverskådlig och framför allt seg. Men nu blir det alltså ändring på det i och med den nya designen som dels ska göra det lättare för kunderna att hitta och köpa nya spel,

👉 Läs vidare