PlayStation

10 inlägg

Det där spelet

Jag upphörde nästan helt med all annan aktivitet i spelet, och satt dag ut och dag in endast med denna uppställning. Allt för att pressa ned varvtiderna tills jag fann det omöjligt att skala av ens en hundradel till.

Mina förhoppningar inför E3 2017

Vi är nästan halvvägs in i maj, vilket innebär att bara är lite mer än en månad kvar till årets upplaga av spelbranschens största tillställning.

Comiccon Stockholm 2016: du saknar inte spelbolaget förrän båset är tomt

Inför Comiccon Stockholm var det en del gamers som oroade sig för att speldelen av mässan skulle krympa från tidigare år i och med att mässan tvättade bort Gamex från sitt namn. Jag skulle säga att det var ungefär lika mycket spelaktiviteter som tidigare år men alla andra slags aktiviteter var fler.

Tre åksjukeframkallande spel för den hugade

Jag kan få pirr i magen av den korta tiden som Lara Croft slänger sig utmed en linbana så då kan du föreställa dig hur det känns för mig att åka en bergochdalbana.

Packat med spel på Sonys Paris Games Week-konferens

Sony hoppade över årets upplaga av Gamescom och sparade istället sina tillkännagivanden till gårdagens presskonferens på Paris Game Week. Det var värt väntan.

Prissänkt PS4 och nya titlar på Sonys TGS-event

På torsdag går startskottet för Tokyo Game Show, och i vanlig ordning har Sony PlayStation Japan hållit en presskonferens ett par dagar innan mässan. Hur...

PlayStation-klassiker återskapad i Unreal Engine 4

För sisådär 17 år sedan släpptes MediEvil för första gången. Då var plattformen PlayStation, och spelet kom att få en uppföljare efter att föregångaren lyckats generera tillräckligt mycket popularitet.

Grattis, Crash!

Crash Bandicoot, den tokiga punggrävlingen som en gång i tiden ansågs vara Sonys svar på Mario, fyller 17 år idag. Den 31 augusti 1996 släpptes det första Crash Bandicoot-spelet till PlayStation, ett spel vi minns med glädje.

Sony registrerar PlayStation TV

Nu rapporteras det att Sony har registrerat varumärket PlayStation TV. Det finns dock ännu inga officiella uttalanden om vad detta kan tänkas innebära.

Minecraft till PlayStation? Föga troligt till Wii U!

Via Edge kan vi läsa att Mojangs Jens Bergensten, i en intervju med iGamer, har uttalat intresse för att släppa Minecraft till Sonys konsol/konsoler. Microsoft has an exclusivity deal for consoles.