PS Vita

Sonys andra riktiga försök till bärbar spelkonsol. En guldgruva för indietörstande spelare som suktar efter gedigna upplevelser.

55 inlägg

Med grepp skola komforten komma

De feta greppvänliga svullnaderna ligger perfekt i mina händer.

Sonys osmakliga PSP

Ingen chock där direkt, de är kända för att inte direkt ha tungan rätt i mun alla gånger, som att det är bättre med något konstigt och halvkontroversiellt än något som har något med produkten att göra.

Det är dags att ta farväl

Jag kommer här och nu att överge mina tvångstankar på att det fortfarande finns hopp och en framtid för maskiner som Vita.

Är det här slutet på den bärbara speleran som vi känt till den?

Världen är mer mobil är någonsin tidigare, men våra gamla kära kamrater, vars största selling point är just att de kan användas var och när som helst, har dessvärre ingen övergripande plats i vårt samhälle längre.

World of Final Fantasy verkar mysko

Den 25 oktober släpps World of Final Fantasy till PlayStation 4 och PS Vita. Låt oss hoppas det finns ett val för japanskt tal…

Bygg i Dragon Quest Builders

En rykande färsk så kallad utannonseringstrailer, denna gång för Dragon Quest Builders som är tänkt att rida lite på Minecraft-vågen. Släpps till PlayStation 4 och...

Nej, det är inte slut på Minecraft-hysterin

Nu är det väl kanske inte så många som tror att Minecraft börjat bli passé, men åtminstone undertecknad tycker ändå att det låter lite mindre om spelet numera. Kanske hänger jag i fel kretsar, för nu kan vi läsa i en oerhört matig New York Times-artikel att spelet säljer ca 10 000 exemplar om dagen.

Plåster på såren: en gratisdag för PlayStation Plus-medlemmar

Sony ber om ursäkt för den senaste tidens strul med PlayStation Network, genom att ge PlayStation Plus-medlemmar en (1) gratisdag. Om du är Plus-medlem har du fått en kod mejlad till dig, som måste användas innan den 31 mars.

Day of the Tentacle Remastered kommer tidigt nästa år

LucasArts klassiska äventyrsspel Day of the Tentacle från 1993 kommer att få en upputsad rerelease i början av nästa år. Remastered-versionen utvecklas av Double Fine Productions, som grundades av Day of the Tentacle-designern Tim Schafer efter att han lämnade LucasArts år 2000.

Fallout 4 till PS Vita, typ

Fallout 4 kommer till PS Vita, via Remote Play förstås, så egentligen är det din PlayStation 4 som gör jobbet. Vita har förstås lite färre...