Quantum Break

4 inlägg

Quantum Break är mer än ett spel, det är en upplevelse!

Quantum Break är en efterlängtad titel. Den finländska studion Remedy Entertainment har tidigare stått bakom succéerna bakom Max Payne-spelen (fram till att Rockstar förstörde spelserien) och Alan Wake.

Quantum Break: en transmedial upplevelse

Det var tyst om Quantum Break på E3, men under Gamescom så visade Microsoft upp spelet och gav släppdatumet: den 5 april 2016. Flera skådisar, som jag älskar från andra projekt, kommer att medverka, till exempel Shawn Ashmore, Dominic Monaghan och Lance Reddick.

E3 2013: Microsoft höll vad de lovade

Microsoft infriade sitt löfte om att E3 skulle handla om spel: det var i stort sett det enda som de fokuserade på. De få andra sakerna som nämndes handlade mest om att visa hur de relaterade till spel.

Xbox One är framtiden

Igår 19.00 hade Microsoft sin presskonferens och knappt hade den nya konsolen Xbox One presenterats innan klagomål från “gamers” vräktes ut över nätet. “Vad ful den är!”, “Jag vill bara spela på min konsol, så skit i mediatramset!” och så vidare. Gårdagens presskonferens handlade inte om Xbox One som spelkonsol, för där är den redan väletablerad och E3 är en bättre plattform för det.