Spelbloggen

Etikett: rea

Fallout 76 på rea efter en vecka

Det tog inte mer än en vecka efter release innan Fallout 76 hamnade i ”reakorgen”. På exempelvis Xbox Games Store, före detta Marketplace, kan spelet nu köpas för knappt 470 kr istället för tidigare 699 kr.

👉 Läs vidare

Gog.com har inlett sin sommarrea, och precis som tidigare år finns det möjlighet att låsa upp gratisspel. Är du extra snabb och laddar ner Gog Galaxy så får du dessutom System Shock 2 gratis.

Humble Bundle-affären, Humble Store, kör just nu en vårrea med ett antal intressanta titlar. Totalt sett alldeles för många för att lista här, så ta dig en titt och se om du hittar något du gillar. Undertecknad kan inte sluta snegla på American Truck Simulator.

Om du har missat det under helgen som varit, så kör Steam fortfarande sin Anime-rea, och det fram till kl. 19 ikväll. 50% rabatt på Shantae-spelen och Dead or Alive 5: Last Round, exempelvis. Större delen av resten har undertecknad däremot ingen aning om vad det är för något.

Just nu pågår blandad rea på Xbox Live där det finns gott om Devil May Cry, Batman, samt Pinball FX på menyn. Komplett lista, med prisavdrag i procent, återfinns hos Major Nelson. Kom ihåg att ett guldabonnemang krävs för mer eller mindre allt.

Just nu kostar Warhammer Quest till iOS, som jag tycker så här mycket om, blott 7 kr på App Store. Missa inte!

Steams julrea är igång

Håll hårt i plånboken, för nu har Steam dragit igång sin julrea! I dag kan du bland annat spara rejält (75%) på Bioshock Infinite och Dishonored, bland mycket annat.

Håll koll här.

👉 Läs vidare

De tre första Fallout-spelen är gratis just nu

GOG.com tycker att alla ska äga Fallout, Fallout 2 och Fallout Tactics, för det måste ju vara därför som de ger bort dem gratis. Du har en dryg dag på dig att utnyttja erbjudandet,

👉 Läs vidare

SteamWorld Dig är lite billigare just nu

Hörni, SteamWorld Dig – som jag gillade så här mycket – är lite billigare just nu, och ett par dagar till. 20% lägre pris rentav, vilket är ett kap för ett av de bästa 3DS-spelen du kan lägga pengar på.

👉 Läs vidare

PSP och PS Vita-rea i full gång

Suktar du efter nya spel till din PSP eller PS Vita kanske den här rean kan komma väl till pass. Spel som Final Fantasy Tactics, Valkyria Chronicles II och Ninja Gaiden Sigma Plus har alla fått kapade priser.

👉 Läs vidare
Äldre Inlägg »
Sida 1 av 2