Spelbloggen

Etikett: Reigns

Reigns blir brädspel

Reigns-spelen är kortbaserade, så är med andra ord som gjorda för att bli brädspel. Reigns: The Council är nu på Kickstarter och rusar mot att bli backat.

Vad spelar du när du har tio minuter att slå ihjäl?

Den senaste tiden har det varit lite skralt med spelandet, full rulle helt enkelt. Jag har inte ens gett Homestead-släppet till The Elder Scrolls Online en chans, helt olikt mig således.

👉 Läs vidare

Spelåret 2016 enligt TDH

När jag tänker tillbaka på 2016 så är det inte spel som poppar upp i huvudet. Det var ett riktigt jävla skitår, för världen, för kulturen, och på många sätt och vis för mig personligen.

👉 Läs vidare

Recensionssvepet, vecka 39

I och med nya, bloggigareSpelbloggen så har vi ändrat en hel del på recensionsformatet. Kort och koncist, alltid lättöverskådligt och snabbläst i recensionsarkivet, det är vad som gäller för våra recensioner numera.

👉 Läs vidare

Reigns bjuder på spelmekanik tagen från en dejtingapp

Den smarta mobilen, och framför allt dess alla app-butiker, har för alltid förändrat hur vi ser på spel. Jag vet att vissa inte vill erkänna det, men vi kommer inte gå tillbaka till det glada 80- och 90-talet,

👉 Läs vidare

Reigns

Utvecklarna av Reigns har tagit dejtingappen Tinders svep till höger/vänster-mekanik och gjort en humoristisk kung-simulator. Ta beslut genom att svepa korten åt endera håll, duellera lite på samma vis,

👉 Läs vidare