Spelbloggen

Etikett: Resident Evil 2: Remake

För inte så länge sedan skrev vi om en mod till remaken av Resident Evil 2 där den ständigt påfrestande Mr. X byttes ut mot tåget Thomas. Men skulle det vara så att du även har tågfobi så kanske följande mod som tar bort Mr. X från spelet helt och hållet kan vara något. Och den påverkar ej spelet i övrigt. Bra, va?

Tåget Thomas istället för Mr. X i Resident Evil 2

Jodå! Det fanns visst ett sätt att göra remaken av Resident Evil 2 än mer påfrestande. Som att introducera tåget Thomas istället för Mr. X.

Resident Evil 2 i Lego

Talang råder det minsann ingen brist på i den här tolkningen av Resident Evil 2. I Lego. Fantastiskt!

Remaken av Resident Evil 2 fick ett så kallat 1-shot-demo, vilket i skrivande stund har laddats ned närmare 2 500 000 gånger. Det ska tilläggas att siffran endast gäller de som är uppkopplade mot RE NET och tillåter dataspårning, något som medför att den egentliga siffran kan vara allt från lite till mycket högre. Du kan själv följa antalet nedladdningar här, för färskast möjliga information.

Hunk och Tofu i Resident Evil 2 Remake

Det hade självklart inte varit en äkta remake utan specialagenten Hunk och… eh, tofun Tofu i Resident Evil 2 Remake. Så här ser de ut.

Resident Evil 2 Remake på GPD Win 2

Resident Evil 2 Remake är på tapeten för tillfället. Release den 25 januari, och med ett 1-shot-demo ute just nu så är hypen skyhög. Du behöver antingen en hygglig spelburk, eller en styck PlayStation 4/Xbox One. Eller en GPD Win 2. Videon ovan demonstrerar spelet i rörelse på den lilla handhållna Windows-datorn, men även om man får kompromissa ganska så rejält vad gäller grafik, så ser det inte alldeles för illa ut.

Resident Evil 2: Remake på riktigt

Det har varit mycket snack den senaste tiden kring en eventuell remake, eller remaster, av Resident Evil 2. Både från fansens och Capcoms sida. Men från och med nu är det slut på alla spekulationer,

👉 Läs vidare