Spelbloggen

Etikett: Resident Evil 4

The Evil Within 2

Uppföljaren till det gastkramande skräckspelet The Evil Within må inte längre vara i Shinji Mikamis regi, men ersättaren John Johanas har lyckats med att skapa en skrämmande upplevelse som även är mer tillgänglig än det första spelet.

👉 Läs vidare

Spellistan för dig som vill peppa Halloween

Inför varje jul försöker jag intala mig själv att det visst finns något sevärt i Jingle All the Way, och inför varje Halloween tittar jag på The Nightmare Before Christmas både en,

👉 Läs vidare

Recensionssvepet, vecka 40

Förra veckan recenserade vi bland annat spel som Forza Horizon 3 och No Man’s Sky, och den här veckan fortsätter vi med ett gäng nya (och äldre) titlar som bjuder på mycket trevlig underhållning. 

👉 Läs vidare

Resident Evil 4

En av mina mest minnesvärda spelupplevelser är från när jag spelade Resident Evil 4 för första gången, på Gamecube. Sedan dess har jag spelat igenom det på PS2, Wii, Xbox 360 och nu Xbox One,

👉 Läs vidare

Resident Evil 4-6 kommer till Xbox One och PlayStation 4

Capcom har avslöjat att Resident Evil 4, 5 och 6 är på väg till Xbox One och PlayStation 4. Resident Evil 6 är först ut i mars, följt av femman i sommar och fyran i höst. Varje spel kommer att kosta motsvarande 20 dollar.

Fansen uppgraderar Resident Evil 2

Första Resident Evil-spelet fick en remake, och samma behandling väntar nu även Resident Evil 0. Därtill ska vi inte glömma att även Resident Evil 4 putsades till i HD. Men spelet de flesta av oss väntar på är ju faktiskt Resident Evil 2.

👉 Läs vidare

Film på Resident Evil 4 HD

Resident Evil 4 gör – som bekant – åter entré på PC:n, men denna gång i en upphottad HD-version. En ny film som visar lite delar från spelet i 1080p/60fps kan du se direkt i webbläsaren om du klickar här.

👉 Läs vidare

Resident Evil 4 släpps i februari – igen

Ett av världens bästa spel genom alla tider – objektivt sett – är Resident Evil 4. Det är många rörande överens om, och säg det fan som idag inte redan spelat det sönder och samman på diverse format.

👉 Läs vidare

Capcom vill modernisera Resident Evil 1-3 till PC

Capcom fick nyligen en fråga på företagets forum av en användare som undrade ifall det fanns planer på att släppa de äldre Resident Evil-spelen till PC på nytt. Och då via Steam med stöd för nyare operativsystem och sådant.

👉 Läs vidare

Readag #3: Resident Evil


Xbox-rean på Games on Demand-titlar fortsätter! Idag är det Resident Evil som står i centrum och titlarna Resident Evil 4, 5 och 6 samt Resident Evil: Operation Raccoon City reas ut för 50% av sitt tidigare pris,

👉 Läs vidare