Spelbloggen

Etikett: Resident Evil 6

Resident Evil 4-6 kommer till Xbox One och PlayStation 4

Capcom har avslöjat att Resident Evil 4, 5 och 6 är på väg till Xbox One och PlayStation 4. Resident Evil 6 är först ut i mars, följt av femman i sommar och fyran i höst. Varje spel kommer att kosta motsvarande 20 dollar.

Readag #3: Resident Evil


Xbox-rean på Games on Demand-titlar fortsätter! Idag är det Resident Evil som står i centrum och titlarna Resident Evil 4, 5 och 6 samt Resident Evil: Operation Raccoon City reas ut för 50% av sitt tidigare pris,

👉 Läs vidare

Wii U blir utan flera stortitlar

När Nintendo nu, bara sisådär sex år för sent, lyckas komma ikapp sina motståndare på det tekniska planet ser det ändå mörkt ut vad gäller konverteringar av stortitlar som gått multiplattform. Titlar som landat/landar på både Xbox 360 och PlayStation 3.

👉 Läs vidare

QTE-sången som dissar Resident Evil 6

Resident Evil 6 fick nog inte riktigt den kritik av spelmedia som Capcom hade hoppats på. Varierande betygssiffror med ett medelaktigt genomsnitt överraskade nog flera, men dagens sanning verkar det vara trots allt.

👉 Läs vidare

Samlade recensioner för Resident Evil 6

UPPDATERAD: Resident Evil 6 är här, och recensionerna runt om på webben flödar in. Så hur bra eller dåligt är det? Kan serien få åtminstone lite upprättelse efter haveriet med det ångestframkallande sömnpillret Resident Evil 5?

👉 Läs vidare