Spelbloggen

Etikett: Resident Evil

Easy – när varken tid eller ork räcker till

En sak har blivit hyggligt uppenbar som småbarnsförälder: det är inte fullt lika enkelt att hitta tid till samma mängd spelande som förr. Ja, annat än på natten då, så klart. Men då sk…

👉 Läs vidare

Roberts GOTY 2017

En av de roligare sakerna med att det blir ett nytt år är att summera året som gått. Vilka var egentligen de sämsta och bästa spelen under förra året?

Årets besvikelse: Soma

Soma borde varit med på listan över årets bästa spel.

👉 Läs vidare

The Evil Within 2

Uppföljaren till det gastkramande skräckspelet The Evil Within må inte längre vara i Shinji Mikamis regi, men ersättaren John Johanas har lyckats med att skapa en skrämmande upplevelse som även är mer tillgänglig än det första spelet.

👉 Läs vidare

Det börjar hända saker på Switch eShop

Det främsta försäljningsargumentet för spel på eShop på Nintendo Switch var, ganska länge, det begränsade utbudet. Du har ett Nintendo Switch, och du vill väldigt gärna ha spel att spela på det. Så varför inte köpa Shovel Knight för tredje gången?

👉 Läs vidare

Dags att förlora kontroll

Min första krönika då vi på Spelbloggen startade med en krönika varje vecka hette Det är dags att ta kontroll. Jag skrev då om hur viktigt det var att fokusera på att inte fastna i det mysknark som spelen serverade.

👉 Läs vidare

Spellistan för dig som vill peppa Halloween

Inför varje jul försöker jag intala mig själv att det visst finns något sevärt i Jingle All the Way, och inför varje Halloween tittar jag på The Nightmare Before Christmas både en,

👉 Läs vidare

Fansen uppgraderar Resident Evil 2

Första Resident Evil-spelet fick en remake, och samma behandling väntar nu även Resident Evil 0. Därtill ska vi inte glömma att även Resident Evil 4 putsades till i HD. Men spelet de flesta av oss väntar på är ju faktiskt Resident Evil 2.

👉 Läs vidare

Det är dags att sluta undra hur Resident Evil 0 ser ut i HD

Capcom skulle lätta kunna gå under namnet Arla, eller liknande. Sällan har en studio mjölkat sina varumärken till den grad Capcom har med Resident Evil. Men det är ju knappast något dåligt. Fler får möjligheten att spela de bästa spelen på fler format.

👉 Läs vidare

Spelen jag vill se på Oculus Rift

För någon vecka sedan undrade Rickard om du hade en dator som var redo för Oculus Rift. Det har inte jag, men det har inte hindrat mig från att testa teknologin ändå.

👉 Läs vidare

Resident Evil 4 släpps i februari – igen

Ett av världens bästa spel genom alla tider – objektivt sett – är Resident Evil 4. Det är många rörande överens om, och säg det fan som idag inte redan spelat det sönder och samman på diverse format.

👉 Läs vidare
Äldre Inlägg »
Sida 1 av 2