Resident Evil

8 inlägg

Det börjar hända saker på Switch eShop

Med tanke på de framgångar som spelutvecklare skördade på Nintendo Switch under de första månaderna så var det bara en tidsfråga innan guldruschen drog igång. Nu, nästan ett halvår in i konsolens livstid, känns det som att guldruschen har börjat.
Murdered: Soul Suspect

Dags att förlora kontroll

Min första krönika då vi på Spelbloggen startade med en krönika varje vecka hette Det är dags att ta kontroll. Jag skrev då om hur viktigt det var att fokusera på att inte fastna i det mysknark som spelen serverade.

Spellistan för dig som vill peppa Halloween

När det gäller högtidsrelaterad populärkultur står sig spelmediets produktion sig slätt mot böcker, film och musik, men med Halloween runt hörnet bestämde jag mig för att försöka sammanställa en lista över spel kopplade till den mest höstiga högtiden.

Fansen uppgraderar Resident Evil 2

Första Resident Evil-spelet fick en remake, och samma behandling väntar nu även Resident Evil 0. Därtill ska vi inte glömma att även Resident Evil 4 putsades till i HD.

Det är dags att sluta undra hur Resident Evil 0 ser ut i HD

Capcom skulle lätta kunna gå under namnet Arla, eller liknande. Sällan har en studio mjölkat sina varumärken till den grad Capcom har med Resident Evil.

Spelen jag vill se på Oculus Rift

För någon vecka sedan undrade Rickard om du hade en dator som var redo för Oculus Rift. Det har inte jag, men det har inte hindrat mig från att testa teknologin ändå.

Resident Evil 4 släpps i februari – igen

Ett av världens bästa spel genom alla tider - objektivt sett - är Resident Evil 4. Det är många rörande överens om, och säg det fan som idag inte redan spelat det sönder och samman på diverse format.

Capcom vill modernisera Resident Evil 1-3 till PC

Capcom fick nyligen en fråga på företagets forum av en användare som undrade ifall det fanns planer på att släppa de äldre Resident Evil-spelen till PC på nytt. Och då via Steam med stöd för nyare operativsystem och sådant.