Spelbloggen

Etikett: Respawn Entertainment

För en vecka sedan släpptes Battle Royale-spelet Apex Legends, och Spelbloggen rapporterade då att det endast tog åtta timmar för Respawn Entertainment att övertyga en miljon spelare. Nu, en vecka senare, är summan uppe i hisnande 25 miljoner, med en bit över två miljoner spelare som drabbade samman samtidigt under helgen som var. Inga dåliga siffror. Och i skrivande stund har Apex Legends närmare fyra gånger så många tittare som FortniteTwitch. Är det ett kommande tronskifte vi bevittnar här?

En miljon Apex Legends-spelare

Respawn Entertainments nya Battle Royale-spel, Apex Legends, har sannerligen fått en flygande start. En miljon unika spelare nåddes på mindre än åtta timmar, vilket fick studions CEO, Vince Zampella, att twittra ut ovanstående bild med ett stort tack till alla deltagare.

👉 Läs vidare

Spelet jag ångrar att jag utelämnade på årets spel-listan

När vi skrev våra årets spel-artiklar i början av året så hade vi med fem kategorier: årets spel, årets besvikelse, årets soundtrack, årets överraskning och en kategori som vi fick bestämma själva. Jag hade lite dåligt samvete över att Uncharted 4: A Thief’s End fick se sig avknuffat från årets spel-kategorin av det genomcharmiga Stardew Valley,

👉 Läs vidare

Bakom kulisserna på Titanfall

Respawn berättar lite mer om ambitionerna med Titanfall, E3-mässans stora utropstecken!

👉 Läs vidare