Rocket League

6 inlägg

Det börjar hända saker på Switch eShop

Med tanke på de framgångar som spelutvecklare skördade på Nintendo Switch under de första månaderna så var det bara en tidsfråga innan guldruschen drog igång. Nu, nästan ett halvår in i konsolens livstid, känns det som att guldruschen har börjat.

Spelen jag spelar när jag inte kan spela Zelda

I brist på ett Nintendo Switch har jag försökt förlora mig i andra spel för att stilla Breath of the Wild-suget.

Hur Rocket League räddades från skämskuddelistan

Jag var medveten om Rocket League-sensationen ganska omgående. Varför jag inte hoppade på tåget direkt är dock svårt att svara på.

Spel jag alltid kan återvända till

Spel jag spelar för att faktiskt ha kul, för att utmana mig själv eller bara för att slappna av. Inte för att jag måste eller borde.

Gratis Xbox Live-helg samt Rocket League

Är du en sådan där skum person som av någon anledning inte har Xbox Live Gold? Är du en silveranvändare? Då kan du glädja dig över att Microsoft kör en gratishelg 9-12 juni där samtliga Xbox Live-användare kan spela fritt online.

Rocket League nu på Xbox One och PC samtidigt

Sedan släppet av det populära bilfotbollsspelet Rocket League (rekommenderas å det grövsta) har PlayStation 4-spelare kunnat spela online mot PC-spelare, något som numera också är möjligt för Xbox One-användare genom den senaste uppdateringen till titeln på Microsofts konsol. Dock går det fortfarande inte att mötas om en sitter på PlayStation och den andre Xbox, utan endast konsol mot PC i nuläget.