Spelbloggen

Etikett: Rovio

Rovio har nu avslutat den serie av uppsägningar som först tillkännagavs i slutet av augusti. Angry Birds-studion har sagt upp sammanlagt 213 personer, och bortsett från The Angry Birds Movie-produktionen i USA och Kanada berörs alla delar av företaget av uppsägningarna. Ett av kontoren ligger i Stockholm. Vi håller tummarna för att de som har drabbats landar på fötterna.

Trailer på Angry Birds-filmen

The Angry Birds Movie kommer nästa sommar. Frågan är om Rovios fåglar och grisar kan intressera en hel långfilm?

Glöm inte öppna luckor i Angry Birds Seasons

Om du gillar sådant, alltså. Rovio påminner oss om Angry Birds Seasons med följande trailer, vilken även inkluderar lite trolleri.

👉 Läs vidare

Mer Angry Birds: Star Wars till hösten

Den 19 september släpper Rovio Angry Birds: Star Wars 2 till ”App Stores” över hela världen. Vi räkanr då kallt med iOS, Android och Windows Phone. Förutom nya karaktärer, banor och allt annat bös som hör till försöker man nu sälja in konceptet med Telepods.

👉 Läs vidare

Angry Star Bird Wars idag?

För ett litet tag sedan avtäcktes en Angry Birds-blogg i Tumblr-format. Där skrevs det att någonting skulle avslöjas idag, den 8 oktober, på Times Square i New York. Någonting gällande Angry Birds och…

👉 Läs vidare

Spelbloggen grisar ned sig i Rovios nya äventyr

Rovio ger de äggsuktande grisarna tillstånd att fortsätta sin framfart i de färgglada världarna, och introducerar här Bad Piggies. Återigen ställer sig Spelbloggen frågan hur bra det är, något som Jesper, Pontus och Malin tänkt ta reda på!

👉 Läs vidare