Spelbloggen

Etikett: Shenmue III

Shenmue 3 mest efterlängtat 2019

Shenmue 3 är det mest efterlängtade spelet för i år. 2019, alltså. Åtminstone om man får tro IGN Japan, vars redaktion röstat fram titeln till förstaplatsen. En lista som även innehåller spel som Resident Evil 2, Anthem och Rage 2(!). Se hela topp 20-listan i klippet ovan, eller i listform här.

Shenmue III har redan nått sitt Kickstarter-mål, men Sega vill håva in lite mer pengar, så de gör en förlängning av kampanjen, för dig som inte hoppat på ännu. Känns väl lite sisådär va?

Med blott tolv timmar kvar står crowdfundingkampanjen för Shenmue 3 på knappt $5,6 miljoner. Det gör spelet till det mest framgångsrika på Kickstarter, mig veterligen.

Spelbloggen önskar trevlig midsommar

E3 är över, eller så gott som åtminstone. Här på Spelbloggen försöker vi smälta alla intryck och nyheter med lite midsommarfestligheter, och passar på att önska alla våra läsare en riktigt trevlig helg.

👉 Läs vidare

E3: Shenmue 3 crowdfundas, har redan nått sitt mål

Minns du Shenmue? Om du var med på Dreamcast-tiden så gör du självfallet det, och möjligen är du galet nostalgisk kring Yu Suzukis quick time event-tunga äventyr. Det har drömts om en uppföljare länge,

👉 Läs vidare