Spelbloggen

Etikett: skämshögen

Skämshögen #5: Piratdramatik och mänsklig ångest

Alla har väl hört talas om skämshögen? Ni vet, den där högen av spel som man samlar på sig och säger “Ja, jag ska spela dem, men…” och sen istället köper nya spel?

👉 Läs vidare

Skämshögen #4: Cartoony adventures!

Förra året svor Robert på att inte plocka upp nya spel förrän han klarat av ett ur skämshögen. Nu har han kommit fram till vad som bäst kan beskrivas som en licenshärva.

👉 Läs vidare

Skämshögen #3: Alternativa världar

Efter ett långt uppehåll i skämshögen är den ny tillbaka. Som skrevs förra gången handlar det om Turning Point: Fall of Liberty och Tomb Raider. Det förstnämnda var ett FPS som släpptes 2008,

👉 Läs vidare

Skämshögen #2: Postapokalyptiskt mys och stämningsfullt utforskande

Det var ett tag sen, men nu är skämshögen tillbaka. Vi kollar den här gången närmare på skämhögsspelet Enslaved: Odyssey to the West som jag plockade upp då jag grävde i en realåda med erbjudandet om att köpa 3 spel för priset av 2.

👉 Läs vidare

Skämshögen #1: Matinéaction och rollspelsäventyr

Skämshögen presenterades förra veckan, men först nu är det dags att ta itu med den. Vi börjar med två riktigt tunga titlar: Naughty Dogs Uncharted: Drake’s Fortune och CD Projects The Witcher II: Assassination of Kings.

👉 Läs vidare

Skämshögen: Ett nyårslöfte

För att minska spelinköpen (och lätta bördan på min plånbok) tog jag ett beslut under förra årets slut. Jag bestämde mig för ett nyårslöfte om att inte köpa fler spel förrän jag hade klarat av äldre spel först.

👉 Läs vidare

Skämshögen: Mortal Kombat vs. DC Universe

Har du en skämshög med spel som du vet att du bara måste spela, men ännu inte har tagit itu med? Du behöver inte skämmas det är ganska vanligt. Min har spel från PSone-tiden liksom,

👉 Läs vidare