Spelbloggen

Etikett: Skrivbordsonsdag

Scener från spel tolkas om till bakgrundsbilder – ladda ner och pryd din dators skrivbord.

Skrivbordsonsdag: Uncharted 4: A Thief’s End

Nathan Drakes äventyr bjuder på storslagna miljöer och en rejäl dos spänning. Så ter sig även den fjärde delen i serien, A Thief’s End, vilket förstås betyder att den lämpar sig utmärkt för Skrivbordsonsdag.

👉 Läs vidare

Skrivbordsonsdag: Star Wars: Battlefront

Det känns extra lämpligt att lägga Star Wars på skrivbordet, med tanke på den nya filmen (premiär!) förstås, men också superframgångarna för Star Wars: Battlefront. Därför är det just detta spel som är veckans val i Skrivbordsonsdag.

👉 Läs vidare

Skrivbordsonsdag: Mario Tennis

Att Nintendos maskotar pysslar med allehanda sporter är inget nytt. Tennis är ett av de äldre tidsfördriven som Mario och gänget håller på med, och även det mest aktuella. Mario Tennis: Ultra Smash är det senaste tennisliret, 

👉 Läs vidare

Skrivbordsonsdag: Fallout 4

Fallout 4 är här, och det har väl aldrig varit lättare att välja spel för skrivbordsonsdag? Lämpligt nog blev det fyra fina bilder från andra sidan apokalypsen, att pryda ditt skrivbord med.

👉 Läs vidare

Skrivbordsonsdag: Sonic the Hedgehog

Efter några veckors mer eller mindre oplanerat uppehåll är vi tillbaka med en ny Skrivbordsonsdag. Den här gången är det Segas maskot som får pryda våra datorskärmar, vilket betyder att det rör sig om Sonic the Hedgehog,

👉 Läs vidare

Skrivbordsonsdag: De gamla skriftrullarna

Vi har tidigare gett Skyrim, det femte Elder Scrolls-spelet, lite kärlek i form i form av en skrivbordsonsdag. När vi nu återvänder till Tamriel och Elder Scrolls så är det MMO:t The Elder Scrolls Online som gäller.

👉 Läs vidare

Skrivbordsonsdag: NES-klassiker

Vi blev så nöjda med förra skrivbordsonsdag, vilket var Mega Man 2, att vi fortsätter med några NES-klassiker. Duck Hunt är spelet som alla Zapper-ägare upplevde, inklusive den hånfullt fnissande byrackan.

👉 Läs vidare

Skrivbordsonsdag: Mega Man 2

Capcoms blå robothjälte Mega Man har figurerat i väldigt många spel. Han dök upp på 80-talet, till NES, och är aktuell igen med de sex första spelen i Mega Man Legacy Collection.

👉 Läs vidare

Skrivbordsonsdag: Krigets kugghjul

Idag är det onsdag, och det vet ni var det innebär på Spelbloggen. Skrivbordsonsdag. Och just idag går temat i det våldsamma krigets tecken, vilket passar riktigt bra då vi nyligen satte tänderna i Gears of War: Ultimate Edition.

👉 Läs vidare

Skrivbordsonsdag: Bortom två själar

Idag låter vi Beyond: Two Souls smycka våra skrivbord. Spelet som Wikipedia benämner som ”interaktiv psykologisk thriller”. Sant eller falskt? Ingen aning, har inte testat. Men det levererar åtminstone stämningsfulla bakgrunder.

👉 Läs vidare
Äldre Inlägg »
Sida 1 av 3