Skrivbordsonsdag

Scener från spel tolkas om till bakgrundsbilder – ladda ner och pryd din dators skrivbord.

21 inlägg

Skrivbordsonsdag: Uncharted 4: A Thief’s End

Nathan Drakes äventyr bjuder på storslagna miljöer och en rejäl dos spänning. Så ter sig även den fjärde delen i serien, A Thief’s End, vilket förstås...

Skrivbordsonsdag: Star Wars: Battlefront

Det känns extra lämpligt att lägga Star Wars på skrivbordet, med tanke på den nya filmen (premiär!) förstås, men också superframgångarna för Star Wars: Battlefront....

Skrivbordsonsdag: Mario Tennis

Att Nintendos maskotar pysslar med allehanda sporter är inget nytt. Tennis är ett av de äldre tidsfördriven som Mario och gänget håller på med, och även det mest aktuella. Mario Tennis: Ultra Smash är det senaste tennisliret, till Wii U den här gången.

Skrivbordsonsdag: Fallout 4

Fallout 4 är här, och det har väl aldrig varit lättare att välja spel för skrivbordsonsdag? Lämpligt nog blev det fyra fina bilder från andra sidan apokalypsen, att pryda ditt skrivbord med.

Skrivbordsonsdag: Sonic the Hedgehog

Efter några veckors mer eller mindre oplanerat uppehåll är vi tillbaka med en ny Skrivbordsonsdag. Den här gången är det Segas maskot som får pryda våra datorskärmar,...

Skrivbordsonsdag: De gamla skriftrullarna

Vi har tidigare gett Skyrim, det femte Elder Scrolls-spelet, lite kärlek i form i form av en skrivbordsonsdag. När vi nu återvänder till Tamriel och Elder Scrolls så är det MMO:t The Elder Scrolls Online som gäller.

Skrivbordsonsdag: NES-klassiker

Vi blev så nöjda med förra skrivbordsonsdag, vilket var Mega Man 2, att vi fortsätter med några NES-klassiker. Duck Hunt är spelet som alla Zapper-ägare upplevde, inklusive den hånfullt fnissande byrackan.

Skrivbordsonsdag: Mega Man 2

Capcoms blå robothjälte Mega Man har figurerat i väldigt många spel. Han dök upp på 80-talet, till NES, och är aktuell igen med de sex första spelen i Mega Man Legacy Collection.

Skrivbordsonsdag: Krigets kugghjul

Idag är det onsdag, och det vet ni var det innebär på Spelbloggen. Skrivbordsonsdag.

Skrivbordsonsdag: Bortom två själar

Idag låter vi Beyond: Two Souls smycka våra skrivbord. Spelet som Wikipedia benämner som "interaktiv psykologisk thriller".