Spelbloggen

Etikett: Square Enix

En trailer har ett jobb

Det damp nyligen ned ett mejl i inkorgen. Det handlade om spelet Left Alive från Square Enix. Då mitt spelbranschiga jag varit offline en hel del det senaste så visste jag inte om spelet kom som en överraskning,

👉 Läs vidare

Årets största hype

Mass Effect-måndagen får ta paus idag eftersom jag måste ventilera mina åsikter om årets största spelnyhet. Ni har säker förstås redan hört talas om det. De revolutionerande nyheterna spreds nämligen likt löpeld under förra veckan och det enda som alla talar om just nu är avslöjandet som skedde då.

👉 Läs vidare

Dåliga nyheter för er som väntar på nästa installation i den ursprungliga Final Fantasy-sagan, Final Fantasy XV (15). Spelet försenas nu två hela månader på grund av att Square Enix helt enkelt inte är nöjda med den ”master-version” som skulle ha släppts i september, så istället för en fet dag 1-patch väljer de att skjuta fram släppet till 29 november, med alla fixar och lite bonusar direkt på skivan. Varför? För att det finns de som inte spelar med sin konsol uppkopplad. Se utannonserandet av förseningen här.

Disney- och Square Enix-fans kan nu gotta sig i att Kingdom Hearts precis släppts till mobil, och det under namnet Kingdom Hearts Unchained X. Tyvärr är det gratis att spela, vilket innebär vidriga IAP för i vanlig ordning helt obscena priser. Varför inte slå till nu och köpa 14 700 ”jewels” för smala $99.99? Löjligt! Nåja, för den som ändå vill testa återfinns spelet på Google Play samt App Store.

Final Fantasy XII i HD till PS4

Square Enix fortsätter att mjölka Final Fantasy-serien till bristningsgränsen. Näst på tur är Final Fantasy XII som 2017 släpps i HD till PlayStation 4. Spelet får undertiteln The Zodiac Age, och baseras på Final Fantasy XII International med jobbsystemet Zodiac.

👉 Läs vidare

Square Enix har äntligen släppt en engelskspråkig version av Romancing SaGa 2, den lite mindre kända klassiska rollspelsserien. Debuten av översättningen sker till iOS, och vill du testa får du vackert öppna plånboken. 189 kr kostar Romancing SaGa 2, men lyckligtvis är spelet i alla fall universal. Det är inte otroligt att andra plattformar får ta del av spelet i framtiden, spår undertecknad.

E3: Remake på Final Fantasy VII utannonserad

Square Enix gjorde Final Fantasy-fansen euforiska med följande trailer, från Sonys E3-presskonferens:

En remake av Final Fantasy VII har varit på många rollspelares önskelista så löjligt länge. PlayStation 4 känns som ett naturligt format för detta,

👉 Läs vidare

Bravely Default

Bakom den intetsägande titeln döljer sig ett JRPG av klassiskt snitt med allt vad det innebär. Runtkuskande på världskartan, slumpmässiga strider, heliga kristaller, naturelement i obalans samt ostiga dialoger med sexistiska inslag. Okej,

👉 Läs vidare

Final Fantasy VII på Steam

Square Enix odödliga rollspel Final Fantasy VII finns nu att köpa på Steam, och inte bara via Square Enix egna onlineaffär som tidigare. Den som är sugen får snällt punga ut med €12.99,

👉 Läs vidare

Square Enix lockar med Final Fantasy V och VI till iOS

Final Fantasy V och VI är på väg till iOS, och det verkar som att de kan komma att släppas den 17 januari, om Siliconera har spekulerat rätt.

Kolla själv på Square Enix nedräkningssida.

👉 Läs vidare
Äldre Inlägg »
Sida 1 av 2