Spelbloggen

Etikett: Star Wars: Battlefront

Under EA:s investerarsamtal tidigare idag avslöjade Patrick Söderlund, chef för EA Studios, att förra årets Star Wars: Battlefront saknade enspelarkampanj för att EA ville släppa spelet innan premiären för Star Wars: The Force Awakens. Det rapporterar Eurogamer. Söderlund uttryckte också missnöje över spelets förhållandevis låga snittbetyg och lovade att uppföljaren, som släpps under 2017, kommer att lyckas bättre.

Skrivbordsonsdag: Star Wars: Battlefront

Det känns extra lämpligt att lägga Star Wars på skrivbordet, med tanke på den nya filmen (premiär!) förstås, men också superframgångarna för Star Wars: Battlefront. Därför är det just detta spel som är veckans val i Skrivbordsonsdag.

👉 Läs vidare

Packat med spel på Sonys Paris Games Week-konferens

Sony hoppade över årets upplaga av Gamescom och sparade istället sina tillkännagivanden till gårdagens presskonferens på Paris Game Week. Det var värt väntan. Sony hade laddat upp rejält och bjöd på både helt nya tillkännagivanden och fler detaljer om spel som visades på E3 tidigare i år.

👉 Läs vidare

Spelbloggens intryck av Star Wars: Battlefront

Jag var lite kluven inför Star Wars: Battlefront. Å ena sidan var de tidigare spelen i serien inga jag brytt mig om, vilket också föranledde en ytterst sval hype inför det senaste, men å andra sidan kunde jag inte låta bli att testa.

👉 Läs vidare

Gillar du, precis som vi på Spelbloggen, Star Wars Battlefront-betan? Gläds då åt att Electronic Arts förlänger betaperioden med en hel dag, till tisdag 13 oktober. Kanske låter snålt tilltaget, men det innebär ändå en hel måndagskväll extra med blasters, AT-AT:s och överdrivet hälsovådliga störtdykningar med diverse flygfarkoster. Härligt!

Star Wars Battlefront-betan har börjat

Har du ett Xbox One, ett PlayStation 4 eller en PC modell kraftfullare och vill spela Star Wars Battlefront i helgen? Då har vi goda nyheter. Electronic Arts har nu öppnat upp betaversionen av DICEs kommande stortitel på alla plattformar.

👉 Läs vidare

Mellan den 8-12 oktober kan du betatesta Star Wars: Battlefront till Xbox One, PlayStation 4, och Windows via Origin. Spelet släpps den 17 november, så det är förhoppningsvis en ganska putsad upplevelse redan under betan.

Prissänkt PS4 och nya titlar på Sonys TGS-event

På torsdag går startskottet för Tokyo Game Show, och i vanlig ordning har Sony PlayStation Japan hållit en presskonferens ett par dagar innan mässan. Hur sevärd konferensen är har varierat mycket från år till år,

👉 Läs vidare

Striden lämnar marken i Star Wars: Battlefront

Fighter Squadron Mode låter Imperiet och rebellerna göra upp i skyn, med skepp som X-Wing, Tie Fighters, samt inte minst Millennium Falcon och Boba Fetts Slave-1. Star Wars: Battlefront utvecklas av Dice och släpps den 17 november till Xbox One, PlayStation 4, och Windows.

Det kommer inte vara möjligt att spela på delad skärm i Windows-versionen av Star Wars: Battlefront, säger PC Gamer, utan denna funktion är exklusiv för konsolversionerna till Xbox One och PlayStation 4. Alla skrivbordsspelare bryr sig nog föga, men synd i övrigt.

Äldre Inlägg »
Sida 1 av 2