Stardew Valley

7 inlägg

När spelen blir tråkiga

Lustigt när det blir så, för jag vill verkligen spela, vill ha avbrottet, vill ta ett kliv från jobbet och veckopendlandet - allt sådant skulle spelandet kunna hjälpa till med. Det är ju meditativt, uppslukande roligt, engagerande och rent ut sagt kul att spela.

Recensionssvepet, vecka 43

Idag är kanske årets mest intensiva speldag, med tre stora släpp: Super Mario Odyssey, Assassin's Creed: Origins och Wolfenstein II: The New Colossus.

Recension: Stardew Valley

Vi försöker hålla oss till en paragraf per recension på Spelbloggen. För det här spelet hade det nog räckt med fyra ord: ”Stardew Valley –...

En oktoberstrategi

Jag har förlikat mig med tanken att jag inte kommer att hinna spela allt som släpps den här månaden.

Skrivet om spel: Blood, Sweat and Pixels

Blood, Sweat and Pixels gör ett bättre jobb än någon tidigare bok med att beskriva den tumultartade process som tar ett spel från några Word-dokument på en hårddisk till en färdig populärkulturell produkt som spelas av miljontals människor.

Det börjar hända saker på Switch eShop

Med tanke på de framgångar som spelutvecklare skördade på Nintendo Switch under de första månaderna så var det bara en tidsfråga innan guldruschen drog igång. Nu, nästan ett halvår in i konsolens livstid, känns det som att guldruschen har börjat.

Spelåret 2016 enligt Anders

Stardew Valley kom från ingenstans och höll mig vaken långt in på småtimmarna i min strävan efter en snyggare bondgård och en större skörd.