Spelbloggen

Etikett: State of Decay

State of Decay snyggar till sig på PC

När jag för första gången satte tänderna i State of Decay var det till Xbox 360 förra året. De initiala avtrycken spelet lämnade var dock föga positiva då jag rackade ned på styltiga animationer,

👉 Läs vidare

State of Decay på Steam idag

Fredagen den 20 september, alltså idag, är dagen då State of Decay hittar ut på Steam. I nuläget handlar det endast om Early Access, vilket är en något ofärdig version som kräver Xbox 360-kontroll.

👉 Läs vidare

Multiplayer till State of Decay osannolikt

Multiplayer i State of Decay var den stora snackisen. Det uteblev dock vid release, men nämndes som framtida DLC. Nu verkar det osannolikt att det kommer över huvud taget. Åtminstone om man får tro Undead Labs själva som twittrat om saken.

👉 Läs vidare

En andra runda med State of Decay

Mina initiala intryck av budgetzombiemösharen State of Decay var inte de bästa. Spelet imponerade inte på något plan, men eftersom det bara handlade om någon spelad timme fick jag fortsätta för att ge det en ärlig chans.

👉 Läs vidare

En första runda i State of Decay

Zombiespelen dör aldrig ut (eh?!), och nästa i raden att knacka på dörren till våra spelhus är Xbox Live Arcade-titeln State of Decay. Ett budgetspel som hittills hyllats av stora delar av spelvärlden och därtill sålt väldigt bra.

👉 Läs vidare