Spelbloggen

Etikett: Steam

Valves spelbutik och -tjänst Steam är det självklara hemmet för de flesta datorspelare, oavsett om de kör Windows, Mac, eller Linux.

Steam Controller för 55 kr

Har du drömt om att äga en Steam Controller, Valves synnerligen plastiga försök till att göra en handkontroll som fungerade lika bra som mus med? Då är det bra läge nu, för de rear ut den med hela 90% rabatt!

👉 Läs vidare

If Steam committed to a permanent 88% revenue share for all developers and publishers without major strings attached, Epic would hastily organize a retreat from exclusives (while honoring our partner commitments) and consider putting our own games on Steam.

Så säger Epics Tim Sweeney, apropå alla exklusiva spel på Epic Game Store.

Metro Exodus, fortsättningen i den fantastiska Metro-sagan med 2033 och Last Light som föregångare, släpps exklusivt på Epic Games Store. Men ”bara” under ett års tid. I februari 2020 släpps spelet på fler plattformar, som exempelvis Steam (som tycker det är orättvist). Förhandsbokningar på just Steam kommer dock att hedras, men det är numera stängt för ytterligare sådana.

We continued to work on our disaster recovery plan so Steam doesn’t go under if our main data center is hit by a meteorite

Goda nyheter för gamers, från Steams 2018-retrospektiv.

Catherine Classic släppt till PC

Kultiga kärlekspusselspelet Catherine har äntligen (?) kommit till PC, via SteamCatherine Classic kan inhandlas för €20, och innehåller även det japanska ljudspåret.

The Walking Dead: The Final Season skippar Steam

Är du sådär jublande glad över att The Walking Dead: The Final Season faktiskt blir av, efter att Telltale kraschade? Spelar du på dator? Då får du vackert leva med att de två sista kapitlen av spelet inte släpps på Steam.

👉 Läs vidare

Hur ofta vill du köpa en spelkonsol egentligen?

Det var så lätt förr. Nintendo släppte en konsol, Sega släppte en, och sedan var det ny generation och vi gjorde samma grej igen. Nintendofans dissade Segafans, tidningar som Nintendo-Magasinet och Sega Force var en grej,

👉 Läs vidare

Skivor – nej tack

Det var faktiskt inte särskilt länge sedan alls. Tiden då jag förespråkade fysisk media för spel. Jag ville ha allt på skiva, för det kändes äkta. Som att jag faktiskt hade underhållningen i min ägo,

👉 Läs vidare

Men jag har ju ingenting att spela

Hörni! Alla män där ute! Erkänn att ni någon gång skrockat lätt föraktfullt åt kvinnor som, antingen i verkliga livet eller på film, vräker ur sig att de inte har något att ha på sig.

👉 Läs vidare

Rubriken säger egentligen allt. För tillfället är Limbo helt gratis att ladda hem på Steam. Men skynda, för vid 19-tiden ikväll sägs erbjudandet vara över. Har du inte redan testat Limbo så finns det inte längre några ursäkter.

Äldre Inlägg »
Sida 1 av 6