Spelbloggen

Etikett: SteamWorld Dig

Nintendo Switch firar jul

Jag spenderade julen tillsammans med min familj i Åmot, en liten by ett par mil nordväst om Gävle. Tidigare år har jag packat mitt Nintendo 3DS och något nysläppt spel för att fylla stunderna av stilje mellan konversationer med familjen,

👉 Läs vidare

Det börjar hända saker på Switch eShop

Det främsta försäljningsargumentet för spel på eShop på Nintendo Switch var, ganska länge, det begränsade utbudet. Du har ett Nintendo Switch, och du vill väldigt gärna ha spel att spela på det. Så varför inte köpa Shovel Knight för tredje gången?

👉 Läs vidare

SteamWorld Dig är lite billigare just nu

Hörni, SteamWorld Dig – som jag gillade så här mycket – är lite billigare just nu, och ett par dagar till. 20% lägre pris rentav, vilket är ett kap för ett av de bästa 3DS-spelen du kan lägga pengar på.

👉 Läs vidare

Lanseringstrailer för SteamWorld Dig

Om du har svårt att visualisera SteamWorld Dig till Nintendo 3DS, som vi tycker så här mycket om, så kanske lanseringstrailern kan hjälpa till?

👉 Läs vidare

SteamWord Dig går som på ånga

SteamWorld Dig, från svenska Image & Form, är ett grävarspel till Nintendo 3DS. Tänk Mr. Driller fast med gruvtema och ångdrivna robotar med uppgraderingsmöjligheter, samt en huvudkaraktär som heter Rusty. Lägg därtill en story,

👉 Läs vidare