Super Mario Maker

8 inlägg

Modvänliga Super Mario 64

Detta om något visar vilken oerhört dedikerad skara fans det här spelet faktiskt har. Än idag. Och personligen uppskattar jag kreativiteten till max.

En liten tår för Wii U

Det är oerhört många timmars underhållning som kan fyndas. Likväl klassas Wii U som ett misslyckande. Rent spelmässigt finner jag det lite sorgligt, för det har blivit så många roliga timmar.

Plåga dig själv i Mario Maker

En bana att prova på och ta sig helskinnad igenom när man har lite tid över.

Super Mario Maker får besök av Pokémon

Du kan låsa upp tre nya kostymer till Super Mario Maker genom att klara den senaste Even Course-banan. Bulbasaur, Charmander, och Squirtle kan snart gömma...

Super Mario Maker uppdateras den 4 november

Checkpoint-flaggor, möjlighet att styra vilka powerups som block innehåller beroende på spelarens status, en dedikerad meny för Nintendo-skapade banor – det är några av nyheterna...

Miyamoto svarar på Mario-myter

Smart, och trevlig, promovideo med Marios fader, Shigeru Miyamoto. Det handlar förstås om att uppmärksamma Super Mario Maker, som släpps idag till Wii U.

Nostalgiskt värre i senaste Super Mario Maker-trailern

Super Mario Maker släpps i september, till Wii U, och ser väldigt lovande ut. Den senaste trailern spelar rejält på nostalgi.

E3: Nintendo spelar sitt eget spel

Nintendo hade ingen traditionell presskonferens på E3 i år, men företagets avatarer i muppuniversumet tittade däremot förbi. Det var väntat att den japanska speljätten, numera underdog på så många sätt och vis, inte skulle göra en traditionell E3-presskonferens.