Spelbloggen

Etikett: Super Mario Odyssey

Nu har Super Smash Bros. Ultimate VR-stöd

Om du har Nintendo Labo VR-kitet och Super Smash Bros. Ultimate så kan du nu spela i VR. Sedan tidigare har Super Mario Odyssey och Breath of the Wild stöd för VR-kitet.

Ett år med Nintendo Switch

Rubriken är en sanning med modifikation, åtminstone i mitt fall. Nintendo Switch släpptes den 3 mars 2017, vilket betyder att konsolen firade sitt 1-årsjubileum i lördags. Det var dock först den 3 april,

👉 Läs vidare

Easy – när varken tid eller ork räcker till

En sak har blivit hyggligt uppenbar som småbarnsförälder: det är inte fullt lika enkelt att hitta tid till samma mängd spelande som förr. Ja, annat än på natten då, så klart. Men då sk…

👉 Läs vidare

Spelbloggens förväntningar på spelåret 2018

Det har varit ett händelserikt år för oss som följer spelbranschen. Nintendo gav svar på tal till alla som tvivlade på spelföretagets framtid i hårdvarumarknaden med en av tidernas snabbast säljande konsoler, och två av tidernas snabbast säljande spel: The Legend of Zelda: Breath of the Wild och Super Mario Odyssey.

👉 Läs vidare

Recensionssvepet, vecka 44

Nintendo Switch har sålts i nästan åtta miljoner exemplar så här långt, och de som inte har hoppat på tåget ännu fick ytterligare en god anledning till att göra så förra veckan: Super Mario Odyssey.

👉 Läs vidare

Super Mario Odyssey

Var ska man börja? Kanske med att Nintendo har packat in en av årets snyggaste spel på en bärbar konsol. Kanske med att kontrollerna, som bygger vidare på och förfinar de från Super Mario 64 och Mario Galaxy-spelen,

👉 Läs vidare

Mitt nya Nintendo-dilemma

Jag ville egentligen inte skriva ”ytterligare en Nintendo-post” just nu, det har blivit mycket sådant på Spelbloggen det sista (även om det är av förklarliga skäl). Men jag kunde inte låta bli, för det Nintendo gör mot mig just nu är väldigt aktuellt.

👉 Läs vidare

Nintendos comeback

För ett år och drygt en vecka sedan avslöjade Nintendo sin nästa spelkonsol: Nintendo Switch. Rykten om Nintendos uppföljare till Wii U, om en enhet som skulle vara både stationär och bärbar, hade redan florerat ett tag.

👉 Läs vidare

En oktoberstrategi

Super Mario Odyssey. Wolfenstein II: The New Colossus. Assassin’s Creed: Origins. Under ett normalt spelår hade de tre spelen ansetts utgöra en respektabel trio av spelsläpp för en kalendermånad – eller en hel höst.

👉 Läs vidare

Ett modigare Nintendo

Majoriteten av min speltid förra helgen spenderades tillsammans med mitt Nintendo Switch, och den senaste goda anledningen till att köpa konsolen: Mario + Rabbids: Kingdom Battle. Min tid med spelet har förstärkt en uppfattning som började gro hos mig när vi fick veta hur okonventionellt upplägget i The Legend of Zelda: Breath of the Wild är,

👉 Läs vidare
Äldre Inlägg »
Sida 1 av 2