Spelbloggen

Etikett: Telltale Games

Det verkar som att Telltale-spelen är på väg från Steam och GOG med flera. Tales from the Borderlands har plockats bort och även om utgivaren 2K lovar att de försöker få till ny försäljning på något vis, så är det som vanligt mycket oklart kring konkade Telltales spel. Det vore synd om Telltale-spelen försvann för gott.

Silence erbjuder mer än bara nostalgi

Det var länge sedan jag spelade ett ordentligt peka- och klicka-spel, vilket är något som jag kan sakna då det en gång i tiden var uteslutande vad jag spelade. Peka- och klicka-spelen var en väldigt framgångsrik genre under 80- och början av 90-talet,

👉 Läs vidare

Första bilderna på Telltales Batman

Telltale Games, studion bakom bland annat The Walking Dead samt alla andra liknande berättarspel, håller i skrivande stund på med en adaption av allas vår älskade Batman. Och så här kommer spelet att se ut.

👉 Läs vidare

För den som är sugen på kvalitativa och faktiskt riktigt underhållande peka&klicka-spel kan nya Humble Bundle vara något. Den här gången är det Telltale Games-special, och i vanlig ordning får man olika många spel beroende på hur mycket man betalar. Men för bara en ”sketen” dollar kan man plocka hem spel som The Walking Dead: Season 1, Sam & Max: Devil’s Playhouse, Back to the Future, Puzzle Agents 1&2 samt Poker Night at the Inventory. Inte illa. Och för den som öppnar lite mer på plånboken väntar spel som The Wolf Among Us och The Walking Dead: Season 2.

Telltale bekräftar Game of Thrones säsong 2

Det sjätte och sista avsnittet i den första säsongen av Telltales Game of Thrones-äventyrsspel släpptes förra veckan, och nu har Telltale bekräftat att en till säsong redan är på gång.

“After this week’s finale,

👉 Läs vidare

Telltales tolkning av Minecraft

Det är sedan tidigare känt att Telltale Games skulle göra ett spel i Minecrafts värld, men det har dock varit väldigt tyst om det… fram tills nu i helgen. Minecraft: Story Mode (fantastisk titel,

👉 Läs vidare

2013 års 10 bästa spel

Klockorna har ringt in det nya spelåret men det är god ton att summera året som gått innan vi går vidare. Idag summerar Robert 2013 års tio bästa spel och på torsdag summerar vi på Spelbloggen även våra tre bästa spelrelaterade upplevelser.

👉 Läs vidare