The Elder Scrolls V: Skyrim

33 inlägg

När spelen blir tråkiga

Lustigt när det blir så, för jag vill verkligen spela, vill ha avbrottet, vill ta ett kliv från jobbet och veckopendlandet - allt sådant skulle spelandet kunna hjälpa till med. Det är ju meditativt, uppslukande roligt, engagerande och rent ut sagt kul att spela.

De bästa spelpoddarna 2017

Precis som förra året är det dags för mig att summera förra årets bästa spelpoddar, vilket inkluderar både TV-spel och rollspel. En del gamla favoriter har försvunnit spårlöst, andra har lagt ned eller tagit en paus.

Recensionssvepet, vecka 49

Året lider så sakteligen mot sitt slut, och här på Spelbloggen fortsätter vi att bocka av de stora släppen från de senaste tolv månaderna.

Recension: The Elder Scrolls V: Skyrim (Switch)

När Nintendo visade en video på Skyrim till Switch var spelet inte ens officiellt utannonserat. Nu är det här och det fungerar alldeles utmärkt, speciellt...

Att ha Skyrim i handen

Och nej, bara för att ha det sagt: det här är inte den bästa versionen av Skyrim. Alls. Den är inte dålig, alls, bara inte bäst.

Storleken spelar roll, men störst är inte alltid bäst

Just känslan av en tom spelvärld och min personliga tidsbrist är skälet att open world-spel inte längre lockar mig.
Mass Effect: Andromeda.

Mass Effect-måndag: Ge mig ett riktigt slut!

Idag kommer jag att gå in på slutet i Mass Effect: Andromeda så om du inte redan klarat av det så a) vad väntar du på? och b) vänta med att läsa denna spoilerfyllda krönika. Så? Klar? Då kör vi!

Spelglädjen höjs när jag får göra min egen gubbe

Inget spel matchar The Elder Scrolls-spelen vad gäller möjligheten att bygga dig ett eget liv i en levande värld. Det är ingen slump att jag, trots hundratals timmar, ännu inte klarat vare sig Oblivion eller Skyrim.

Ständigt dessa hästar

Eller den gången då en främling ersattes av en glidflygande häst? För att... varför inte?

Just nu läser jag Skyrim-biblioteket

Men hur mycket Elder Scrolls-fanatiker jag än må vara så läser jag inte böckerna i spelet. Visst, ibland, när de är direkt knutna till en quest, men rent generellt så öppnar jag dem alla, jagar nya quest-markeringar och erfarenhet, det är allt.