The Last of Us

7 inlägg

Jag önskar att jag kunde säga att det blir bättre – och det blir det ibland

Jag syftar på känslan i en berättelse som passar in i en matiné- eller B-film snarare än stela förutsägbara replikskiften.
Planescape: Torment, ett av tidernas bästa spel.

Därför spelar jag inte datorspel

Visst har jag tidigare spelat på datorer. Planescape: Torment, Baldur’s Gate och Gabriel Knight är några titlar som var en viktig del i min speluppväxt och som formade hur jag ser på spel idag. Jag har många goda minnen från den tiden, men trots det så skyr jag idag datorn som spelplattform.

Skämshögen #5: Piratdramatik och mänsklig ångest

Alla har väl hört talas om skämshögen? Ni vet, den där högen av spel som man samlar på sig och säger “Ja, jag ska spela dem, men…” och sen istället köper nya spel?

The Last of Us på vinyl

Nog för att det är kul med spelsoundtrack, och för att jag gillar vinyl lite för mycket, men det här? Mondo släpper soundtracket till Naughty Dogs superhyllade The Last of Us, på vinyl.

Fantastiska The Last of Us, men…

Omtalade The Last of Us är här. Spelet som ska vara så där överdrivet fantastiskt och perfekt att alla ska vilja köpa en PlayStation 3.

Konst från The Last of Us

Games on PlayStation platforms are renowned for their rich and vibrant artistic history. This is reinforced by PlayStation’s repeated inclusion in Into the Pixel, a videogame-themed art show that runs during E3 annually.

Lyssna till The Last of Us

Nyfiken på soundtracket till The Last of Us? Provlyssna här!