Spelbloggen

Etikett: The Last of Us

Jag önskar att jag kunde säga att det blir bättre – och det blir det ibland

När sista ordet är läst ställer jag mina böcker i bokhyllan där de blir till prydnader som jag dammar av och beundrar någon gång per år. Spel däremot köper jag sällan i fysisk form numera och därför blir spelen inte till bokstöd längre efter att jag har äventyrat klart.

👉 Läs vidare

Därför spelar jag inte datorspel

Vissa använder begreppet ”PC Master Race” på blodigt allvar, andra för att skämtsamt kategorisera sitt favoritsätt att avnjuta spel på. Jag tillhör inte någon av kategorierna eftersom jag uteslutande spelar på konsol. Visst har jag tidigare spelat på datorer.

👉 Läs vidare

Skämshögen #5: Piratdramatik och mänsklig ångest

Alla har väl hört talas om skämshögen? Ni vet, den där högen av spel som man samlar på sig och säger “Ja, jag ska spela dem, men…” och sen istället köper nya spel?

👉 Läs vidare

The Last of Us på vinyl

Nog för att det är kul med spelsoundtrack, och för att jag gillar vinyl lite för mycket, men det här? Mondo släpper soundtracket till Naughty Dogs superhyllade The Last of Us, på vinyl.

👉 Läs vidare

Fantastiska The Last of Us, men…

Omtalade The Last of Us är här. Spelet som ska vara så där överdrivet fantastiskt och perfekt att alla ska vilja köpa en PlayStation 3. Och det är det, men bara delvis.

För oavsett hur kul jag än har med spelet,

👉 Läs vidare

Konst från The Last of Us

Games on PlayStation platforms are renowned for their rich and vibrant artistic history. This is reinforced by PlayStation’s repeated inclusion in Into the Pixel, a videogame-themed art show that runs during E3 annually.

👉 Läs vidare

Lyssna till The Last of Us

Nyfiken på soundtracket till The Last of Us? Provlyssna här!

👉 Läs vidare