Spelbloggen

Etikett: The Legend of Zelda: Breath of the Wild

Vad sägs om en Zelda-kokbok?

Kickstartern för kokboken The Unofficial Legend of Zelda Cookbook har redan kammat hem mer än någon kunde tro. Det är några dagar kvar om du vill kunna laga rätter inspirerade av Breath of the Wild.

Nu har Super Smash Bros. Ultimate VR-stöd

Om du har Nintendo Labo VR-kitet och Super Smash Bros. Ultimate så kan du nu spela i VR. Sedan tidigare har Super Mario Odyssey och Breath of the Wild stöd för VR-kitet.

Ett år med Nintendo Switch

Rubriken är en sanning med modifikation, åtminstone i mitt fall. Nintendo Switch släpptes den 3 mars 2017, vilket betyder att konsolen firade sitt 1-årsjubileum i lördags. Det var dock först den 3 april,

👉 Läs vidare

När spelen blir tråkiga

Jag har inte spelat ett spel seriöst på flera månader. Det kanske förklarar avsaknaden av mina poster här, om du lagt märke till det. Lustigt när det blir så, för jag vill verkligen spela,

👉 Läs vidare

Spelbloggens förväntningar på spelåret 2018

Det har varit ett händelserikt år för oss som följer spelbranschen. Nintendo gav svar på tal till alla som tvivlade på spelföretagets framtid i hårdvarumarknaden med en av tidernas snabbast säljande konsoler, och två av tidernas snabbast säljande spel: The Legend of Zelda: Breath of the Wild och Super Mario Odyssey.

👉 Läs vidare

Nintendos comeback

För ett år och drygt en vecka sedan avslöjade Nintendo sin nästa spelkonsol: Nintendo Switch. Rykten om Nintendos uppföljare till Wii U, om en enhet som skulle vara både stationär och bärbar, hade redan florerat ett tag.

👉 Läs vidare

Ett modigare Nintendo

Majoriteten av min speltid förra helgen spenderades tillsammans med mitt Nintendo Switch, och den senaste goda anledningen till att köpa konsolen: Mario + Rabbids: Kingdom Battle. Min tid med spelet har förstärkt en uppfattning som började gro hos mig när vi fick veta hur okonventionellt upplägget i The Legend of Zelda: Breath of the Wild är,

👉 Läs vidare

Back to the Wild

För ett par veckor sedan var jag och flickvännen uppe i Umeå för att hälsa på vänner och familj. Med oss hade vi min Nintendo Switch, två Pro-handkontroller, Mario Kart 8 Deluxe Edition och,

👉 Läs vidare

Det här spelar spelbloggarna i påsk

Det vankas påsk, vilket betyder bisarrt mycket godis med tillhörande äckelkänslor och illamående samt förstås ägg i mängder. En annan trevlig sak med påsk är alla lediga dagar vi får, vilket för Spelbloggens spelbloggare förstås innebär att det kommer spelas ett spel eller två.

👉 Läs vidare

En vecka med Nintendo Switch

I måndags förra veckan hände det. Jag kollade Prisjakt-sidan för Nintendo Switch, vilket jag har gjort mer eller mindre dagligen sedan Switch släpptes, och såg att Webhallen InfraCity hade fått in 40 exemplar av den rödblåa enheten.

👉 Läs vidare
Äldre Inlägg »
Sida 1 av 3