Spelbloggen

Etikett: The Legend of Zelda: Ocarina of Time

Om The Legend of Zelda: Ocarina of Time gjordes i dag

CryZENx håller på att återskapa klassikern The Legend of Zelda: Ocarina of Time i Unreal Engine 4. Det ser rätt bra ut, och du kan ladda ner och testa själv, om du vill. Gör det innan Nintendo stänger ner det här projektet…

Världsrekord är bara en del av underhållande speedruns

Förra veckan skrev jag om min nya drog på Twitch, äkta rollspelande i Grand Theft Auto V, och medan mycket inte har ändrats så noterade den uppmärksamme att jag även hänger mig åt diverse speedruns,

👉 Läs vidare

Fyra vattenmiljöer jag minns och hatar

Genom alla spel jag har spelat finns det alltid ett element jag absolut avskyr: vatten. Jag lider mig igenom vattenbanor och backar långsamt ut ur ett rum som har mer vatten än fast yta.

👉 Läs vidare

Nintendo 64 fyller 20 år i dag

Jag köpte min Nintendo 64 tillsammans med en granne. Vi var båda fattigt, men galet sugna på konsolen, så det var enda sättet. Varannan vecka hade jag Nintendo 64:an hemma hos mig, tills vi inte orkade längre och det köptes en till.

👉 Läs vidare

Nintendo i Europa har via Twitter låtit meddela att The Legend of Zelda: Ocarina of Time släpps till Wii U Virtual Console. Allt du behöver göra är att vänta till 2 juli. Och betala, förstås!