Spelbloggen

Etikett: The Legend of Zelda

The Legend of Zelda har också en minusvärld

Det finns en minusvärld i The Legend of Zelda, precis som i Super Mario Bros. Enda skillnaden är att du måste hacka koden för att komma dit, vilket kanske inte riktigt gör att det räknas? Hur som helst så har youtubern SKELUX löst det hela, och går igenom samt demonstrerar i en video.

Nintendo NX släpps i mars 2017

Nintendo har avslöjat att företagets nästa spelkonsol, känd under kodnamnet Nintendo NX, kommer att släppas i alla territorier i mars 2017. Företaget beskriver konsolen som ett ”brand-new concept”, och som företagets inträde i ”smart device”-industrin.

👉 Läs vidare

Twilight Princess HD släpps till Wii U i mars

Det mycket beryktade The Legend of Zelda: Twilight Princess HD kommer att släppas till Wii U den 4 mars 2016. Det bekräftade Nintendo under gårdagens Nintendo Direct.

👉 Läs vidare

Skrivbordsonsdag: Legenden om Zelda

Förra veckan var det The Witcher 3 som gällde i skrivbordsonsdag, så det kan kanske tyckas lite tråkigt att ha fantasymotiv igen, men det är ju tämligen stor skillnad på den råare Witcher-världen,

👉 Läs vidare

The Legend of Zelda: Symphony of the Goddesses gästade Stockholm

Häromveckan besökte konsertupplevelsen The Legend of Zelda: Symhony of the Goddesses Stockholm. Det här är en av flera spelinspirerade klassiska konserter som kan beskådas numera, vilket – för de av oss som varit med länge –

👉 Läs vidare

GameTunes: Zelda

I helgen som var besökte violinistartisten Lindsey Stirling Stockholm och uppträdde, så därför tänkte vi idag pigga upp er som missade konserten med ett Zelda-medley av henne. Efter att du sett klippet passar du på att klicka vidare på länken nedan för en bonusvideo.

👉 Läs vidare

Hyrule Historia i ytterst begränsad utgåva – för fans

Den pampiga Zelda-boken Hyrule Historia, som släpps av Dark Horse Comics, får även en begränsad samlarutgåva med ett hårt omslag i fejkläder. Så begränsad att Dark Horse beslutat att endast trycka 4 000 exemplar av boken.

👉 Läs vidare