The Walking Dead

10 inlägg

En bild från Mage: Prelude.

Annorlunda spelupplevelser

Nu skulle det gå att se filmer ur en specifik persons synvinkel eller upptäcka detaljer som enbart syntes från särskilda vinklar. Så blev det förstås inte, men kärleken och hoppet till mediums alternativa sätt att skildra narrativ har levt kvar hos mig.

Drömmen om episodiska spel

Köp spelets första del, eller få den gratis rentav, något som faktiskt sker i mobilspelens värld i allt större utsträckning. Gillar du vad du får så köper du fler delar. Tröttnar du, betala inte mer.
Silence - The Whispered World 2

Silence erbjuder mer än bara nostalgi

Samtidigt fyller Silence mig med sorg. Det får mig nämligen att minnas vad peka- och klicka-spelen en gång var och vad jag troligtvis aldrig mer kommer att få. Är det därför som jag njuter så oerhört mycket när jag spelar Silence?
Life is Strange är ett spel som får Robert att gråta

Spelen som får mig att gråta

Det finns ett fullständigt orimligt machoideal som säger att män inte får gråta. Som en bekant brukar säga: ”Fuck that shit”. Klart män får gråta.

The Walking Dead säsong 3 premiärvisas på söndag

Vid midnatt på söndagen den 12 maj, vilket då tekniskt sett gör det till måndagen den 13:e, så kommer IGN att sända en smygtitt av...

Telltale-fyrverkeri i nya Humble Bundle

För den som är sugen på kvalitativa och faktiskt riktigt underhållande peka&klicka-spel kan nya Humble Bundle vara något. Den här gången är det Telltale Games-special, och i vanlig ordning får man olika många spel beroende på hur mycket man betalar.

Spelen jag vill se på Oculus Rift

För någon vecka sedan undrade Rickard om du hade en dator som var redo för Oculus Rift. Det har inte jag, men det har inte hindrat mig från att testa teknologin ändå.

E3 2013: The Walking Dead 400 Days

En ny episod till Telltales The Walking Dead i väntan på säsong 2? Ja, tack!

Spelöverraskningarna 2012 signerat Robert Jonsson

Då andra bloggar körde sina tillbakablickar i början av året, går Spelbloggen mot strömmen och kör sina först nu! Robert reflekterar över hur hans spelår var med tio stycken händelser, från de mest förutsägbara sakerna till den största chocken.

Höstrea på Steam

Rubriken och bilden ovan säger väl allt egentligen. Fram till den 26 november slängs det upp ett gäng olika titlar till rabatterade priser på nedladdningstjänsten Steam.