The Witcher 3: Wild Hunt

Uppföljaren till The Witcher och The Witcher 2 ser ut att bli den första seriösa utmanaren till The Elder Scrolls-serien. Spelet släpps till Windows, PlayStation 4, samt Xbox One, i alla fall till en början.

11 inlägg

Mass Effect: Andromeda.

Mass Effect-måndag: Ge mig ett riktigt slut!

Idag kommer jag att gå in på slutet i Mass Effect: Andromeda så om du inte redan klarat av det så a) vad väntar du på? och b) vänta med att läsa denna spoilerfyllda krönika. Så? Klar? Då kör vi!

Spelen jag spelar när jag inte kan spela Zelda

I brist på ett Nintendo Switch har jag försökt förlora mig i andra spel för att stilla Breath of the Wild-suget.

Att sympatisera med en hustrumisshandlare

Jag har spenderat över 100 timmar i The Witcher 3:s spelvärld, men det är ögonblicken av moralisk rannsakning i Bloody Baron-uppdragskedjan som kommer att stanna med mig.

Recension: The Elder Scrolls V: Skyrim Special Edition

Bethesda är känd för sina stora öppna världar och Skyrim är verkligen en gigantisk sådan. Det må börja med ett inbördeskrig i norra Tamriel, men...

Drömmen om öppna landskap

Nej, jag är en sann svensk då jag säger bränn ned de öppna landskapen. Lagom stort är trots allt bäst.

The Witcher 3: Blood and Wine får lanseringstrailer

CD Project Red har släppt lanseringstrailern för den sista The Witcher 3-expansionen, Blood and Wine, och för en gångs skulle är YouTubes innehållsvarning motiverad. Det ser väldigt blodigt (och väldigt bra) ut.

Spelbloggarnas topp tre 2015

2015 har kommit och gått, och med spel som Metal Gear Solid V, The Witcher 3, Undertale, Bloodborne, Halo 5, Dark Souls II, Super Mario Maker, Rise of the Tomb Raider, Fallout 4, Splatoon, och många, många fler fick spelare ett år som nästan kan mäta sig med det legendariska spelåret 1998. Det släpptes alldeles för mycket för att någon enskild person skulle hinna spela allt.

Skattmasen fångar Geralt i The Witcher 3

CD Projekt RED har humor. I The Witcher 3-expansionen Hearts of Stone så kan skattmasen ta dig, om du drog nytt av diverse pengasamlande buggar i spelet.

Skrivbordsonsdag: The Witcher 3

Nysläppta The Witcher 3 får gestalta den här veckans skrivbordsonsdag. Det blir fantasy enligt rådande mallar, men frågan är om det någonsin går att tröttna på sådant?

The Witcher är spelserien jag aldrig kommer till skott med

Jag har inte spelat The Witcher, eller uppföljaren The Witcher 2: Assassins of Kings, men jag vill verkligen. Suget blir inte mindre av att The Witcher 3: Wild Hunt närmar sig, och ser sådär förbaskat bra ut att jag överväger att förhandsboka spelet.