Spelbloggen

Etikett: The Witcher 3: Wild Hunt

Uppföljaren till The Witcher och The Witcher 2 ser ut att bli den första seriösa utmanaren till The Elder Scrolls-serien. Spelet släpps till Windows, PlayStation 4, samt Xbox One, i alla fall till en början.

The Witcher 3, fast till PlayStation

Ja, den första PlayStation-modellen alltså, för när andra hoppas på en version av The Witcher 3: Wild Hunt med raytracing till PS5 så har Anders Lundbjörk, spelutvecklare i Göteborg, gjort en så kallad demake till PS1.

👉 Läs vidare

I didn’t think it was impossible, but I did think it was a very interesting thing to do. Impossible wasn’t my first reaction. Challenging, yes – but we knew that we have quite a good engine.

Piotr Chrzanowski,  CD Projekt Red

The Witcher 3 kommer till Switch i oktober

CD Project RED är klara med The Witcher 3: Wild Hunt till Switch. Den 15 oktober kan vi spela ett av de mest imponerande spelen i den här konsolgenerationen, bärbart.

Nyfiken på hur det ser ut? Så här:

Sugen på The Witcher 3 men ännu inte slagit till? GOG rear för tillfället ut Game of the Year-versionen, med all DLC, för smala 120 kr. Bra läge för den som är nyfiken.

Trötta assassiner vaknar och mördar allt med glädje

Det var länge sedan jag verkligen sögs in i ett spel. Senast det skedde var i Mass Effect: Andromeda, men det var ändå på en nivå där mitt beroende var under kontroll.

👉 Läs vidare

Storleken spelar roll, men störst är inte alltid bäst

En gång i tiden drömde jag om att spel skulle ha stora öppna världar att utforska. Jag ville verkligen gräva ned mig i spelvärldens alla skrymslen och aldrig riktigt släppa greppet om det.

👉 Läs vidare

Mass Effect-måndag: Ge mig ett riktigt slut!

Idag kommer jag att gå in på slutet i Mass Effect: Andromeda så om du inte redan klarat av det så a) vad väntar du på? och b) vänta med att läsa denna spoilerfyllda krönika.

👉 Läs vidare

Spelen jag spelar när jag inte kan spela Zelda

Det blev en vår i open world-spelens tecken. Titlar som Horizon: Zero Dawn, Nier och Tom Clancy’s Ghost Recon Wildlands har duggat tätt under februari och mars,

👉 Läs vidare

Att sympatisera med en hustrumisshandlare

The Witcher 3: Wild Hunt känns som ett spel som inte borde kunna existera. Det är alldeles för rikt på färgstarka karaktärer, säregna platser och minnesvärda uppdrag för att vara så stort,

👉 Läs vidare

Drömmen om öppna landskap

Det här med öppna världar är något som jag funderat att skriva om länge och nu när jag håller på att spela igenom Skyrim: Special Edition för en recension (som förhoppningsvis dyker upp på lördag) så aktualiserades tankarna igen.

👉 Läs vidare
Äldre Inlägg »
Sida 1 av 2