Spelbloggen

Etikett: The Witcher 3: Wild Hunt

Uppföljaren till The Witcher och The Witcher 2 ser ut att bli den första seriösa utmanaren till The Elder Scrolls-serien. Spelet släpps till Windows, PlayStation 4, samt Xbox One, i alla fall till en början.

Sugen på The Witcher 3 men ännu inte slagit till? GOG rear för tillfället ut Game of the Year-versionen, med all DLC, för smala 120 kr. Bra läge för den som är nyfiken.

Trötta assassiner vaknar och mördar allt med glädje

Det var länge sedan jag verkligen sögs in i ett spel. Senast det skedde var i Mass Effect: Andromeda, men det var ändå på en nivå där mitt beroende var under kontroll.

👉 Läs vidare

Storleken spelar roll, men störst är inte alltid bäst

En gång i tiden drömde jag om att spel skulle ha stora öppna världar att utforska. Jag ville verkligen gräva ned mig i spelvärldens alla skrymslen och aldrig riktigt släppa greppet om det.

👉 Läs vidare

Mass Effect-måndag: Ge mig ett riktigt slut!

Idag kommer jag att gå in på slutet i Mass Effect: Andromeda så om du inte redan klarat av det så a) vad väntar du på? och b) vänta med att läsa denna spoilerfyllda krönika.

👉 Läs vidare

Spelen jag spelar när jag inte kan spela Zelda

Det blev en vår i open world-spelens tecken. Titlar som Horizon: Zero Dawn, Nier och Tom Clancy’s Ghost Recon Wildlands har duggat tätt under februari och mars,

👉 Läs vidare

Att sympatisera med en hustrumisshandlare

The Witcher 3: Wild Hunt känns som ett spel som inte borde kunna existera. Det är alldeles för rikt på färgstarka karaktärer, säregna platser och minnesvärda uppdrag för att vara så stort,

👉 Läs vidare

Drömmen om öppna landskap

Det här med öppna världar är något som jag funderat att skriva om länge och nu när jag håller på att spela igenom Skyrim: Special Edition för en recension (som förhoppningsvis dyker upp på lördag) så aktualiserades tankarna igen.

👉 Läs vidare

The Witcher 3: Blood and Wine får lanseringstrailer

CD Project Red har släppt lanseringstrailern för den sista The Witcher 3-expansionen, Blood and Wine, och för en gångs skulle är YouTubes innehållsvarning motiverad. Det ser väldigt blodigt (och väldigt bra) ut. Släpps till PC, PlayStation 4 och Xbox One nästa tisdag.

Spelbloggarnas topp tre 2015

2015 har kommit och gått, och med spel som Metal Gear Solid V, The Witcher 3, Undertale, Bloodborne, Halo 5, Dark Souls II, Super Mario Maker, Rise of the Tomb Raider, Fallout 4,

👉 Läs vidare

Skattmasen fångar Geralt i The Witcher 3

CD Projekt RED har humor. I The Witcher 3-expansionen Hearts of Stone så kan skattmasen ta dig, om du drog nytt av diverse pengasamlande buggar i spelet.

Äldre Inlägg »
Sida 1 av 2