Titanfall

10 inlägg

Spelet jag ångrar att jag utelämnade på årets spel-listan

I och med att jag redan hade spenderat över 100 timmar i Titanfalls multiplayer – först på Xbox 360, och sedan på Xbox One – så var det ingen större överraskning att Titanfall 2 föll mig i smaken.

Spelbloggarnas topp tre 2015

2015 har kommit och gått, och med spel som Metal Gear Solid V, The Witcher 3, Undertale, Bloodborne, Halo 5, Dark Souls II, Super Mario Maker, Rise of the Tomb Raider, Fallout 4, Splatoon, och många, många fler fick spelare ett år som nästan kan mäta sig med det legendariska spelåret 1998. Det släpptes alldeles för mycket för att någon enskild person skulle hinna spela allt.

Titanfall och hypen som höll

Från den dagen Titanfall utannonserades har vi suttit och dreglat över bilder, filmer och information kring spelet. Detta skulle ju skriva om FPS-kartan, knö undan alla Call of Duty-titlar och få oss att glömma eftersläntrare som Gears of War, Medal of Honor och andra mindre viktiga spel jag inte kommer ihåg namnen på nu.

Om Titanfall hade släppts 1994

Så här tjusigt hade Titanfall kunnat vara på en 16-bitarskonsol. Ge mig, ge mig det nu!

Titanfall-beta på ingång – anmäl dig redan idag!

Årets stora actionmonster, Titanfall, släpps till Xbox One och PC den 13 mars, samt Xbox 360 den 27:e samma månad. Men en stängd beta drar igång redan nu på fredag, och du har ytterligare några dagar på dig att anmäla intresse till denna och hoppas på det bästa.

Titanfall kräver Origin

Föga förvånande, men om du hoppades på att hajpade Titanfall skulle slippa undan EA:s hemska Origin så blir du besviken nu, för just detta bekräftas...

Titanfall-kontroll till Xbox One

Det var väl bara en tidsfråga. Många av de lite populärare spelen släpps ofta med något speciellt tillbehör i släptåg.

Mer från Titanfall

Ny trailer på Titanfall visar makalöst tempofylld action. Undertecknad anser att detta spel allena är värt väntan på Xbox One!

Omslaget till Titanfall

Omtalade Xbox One-spelet Titanfall som premiärvisades på E3 i år föll ganska många i smaken med sin actionfyllda spelmekanik, och detta sägs vara spelets omslag....

E3 2013: Microsoft höll vad de lovade

Microsoft infriade sitt löfte om att E3 skulle handla om spel: det var i stort sett det enda som de fokuserade på. De få andra sakerna som nämndes handlade mest om att visa hur de relaterade till spel.