Spelbloggen

Etikett: trailer

Trailer för Dragon Quest-filmen Your Story

Den 2 augusti har Dragon Quest: Your Story premiär. En animerad film baserad på Dragon Quest V: Hand of the Heavenly Bride. Än så länge endast för Japan, men trailern kan vi åtminstone gotta oss i tills vidare. Var vi än må vara.

Geten intar rymden

Goat Simulator: Waste of Space kan ha den bästa trailern någonsin. Ute nu till iOS, och kommer om några timmar som DLC till Windows- och Mac-versionerna av Goat Simulator.

Det här är Battlefield 1

Dice har utannonserat Battlefield 1, en alternativt första världskrig. Trailern är intensiv, milt uttryckt. Först till Xbox One, dessutom.

Dawn of War III utannonserat

Sega och Relic har utannonserat Dawn of War III, återigen baserat på Games Workshops Warhammer 40,000. Trailern är förstås enbart CGI, men strategispelsvärlden torde vara rätt pepp ändå.

Zelda: Twilight Princess HD får storytrailer

Zelda-fans har förstås redan koll på vad Twilight Princess, som kommer i HD-utgåva till Wii U den 4 mars, handlar om, men om inte så berättar den här trailern… inte så hemskt mycket.

Nostalgiskt värre i senaste Super Mario Maker-trailern

Super Mario Maker släpps i september, till Wii U, och ser väldigt lovande ut. Den senaste trailern spelar rejält på nostalgi.

E3: Shenmue 3 crowdfundas, har redan nått sitt mål

Minns du Shenmue? Om du var med på Dreamcast-tiden så gör du självfallet det, och möjligen är du galet nostalgisk kring Yu Suzukis quick time event-tunga äventyr. Det har drömts om en uppföljare länge,

👉 Läs vidare

E3: Remake på Final Fantasy VII utannonserad

Square Enix gjorde Final Fantasy-fansen euforiska med följande trailer, från Sonys E3-presskonferens:

En remake av Final Fantasy VII har varit på många rollspelares önskelista så löjligt länge. PlayStation 4 känns som ett naturligt format för detta,

👉 Läs vidare

E3: Dice visar var skåpet ska stå med Star Wars Battlefront

Så mycket rinner ut från E3 just nu, men det mest imponerande så här långt måste vara trailern för Star Wars Battlefront.

Vill du ser mer?

👉 Läs vidare

Spionspelssuget växer med Invisible, Inc

Det är något speciellt med spionspel och turbaserade Invisible, Inc är inget undantag. Titta bara på trailern nedan och säg att du inte blir sugen?

Det är Klei som står bakom,

👉 Läs vidare
Äldre Inlägg »
Sida 1 av 5