Spelbloggen

Etikett: trailers

Yoshi till Switch i mars

Yoshi’s Crafted World släpps till Switch den 29 mars i år. Det bekräftade Nintendo nyligen med en ny trailer för spelet. Den visar, i all sin enkelhet, den föga unika bakgrunden till äventyret. Men ack så fint det ser ut. Enligt Nintendo Life som har kikat på japanska eShop så kräver den digitala versionen av spelet 5,3 GB av ditt utrymme, installerat och klart.

En trailer har ett jobb

Det damp nyligen ned ett mejl i inkorgen. Det handlade om spelet Left Alive från Square Enix. Då mitt spelbranschiga jag varit offline en hel del det senaste så visste jag inte om spelet kom som en överraskning,

👉 Läs vidare

Lanseringstrailer för Gears of War 4

https://youtu.be/ji2aU4EdQww

Se den maffiga lanseringstrailern för Gears of War 4 som släpps till Xbox One och Windows 10 den 11 oktober. Kanske lite väl många avslöjanden, kan undertecknad tycka, men riktigt bra för det. Och just det, spelet har gått guld på båda formaten. Vi är redo!

Bloodborne i Unreal Engine 4

Simon Barle på Dice, som bland annat jobbat med Battlefield 4 och Hardline, har i det här korta klippet återskapat Hunter’s Dream från PlayStation 4-spelet Bloodborne, i Unreal Engine 4. Hyggligt snyggt!

Åtta minuter av Lego Star Wars: The Force Awakens

Lego-spel i drivor har det blivit, och minst ett par i Star Wars-sagan. Och i och med The Force Awakens är det föga överraskande att det kommer ett till. Här är åtta minuter från Lego Star Wars: The Force Awakens, lagom till May the Fourth Be With You.

Gears of War 4 – Tomorrow

https://youtu.be/o3f8VgQ_dqk

Ny teaser för Gears of War 4 visar delar av huvudkaraktären JD:s förflutna. Klyschigt, men stämningsfullt.

Inbjudande trailer för Whispers of the Old Gods

Blizzard har visat mycket fin känsla med Hearthstone det senaste, och trailern för expansionen Whispers of the Old Gods är inget undantag. Stämningsfullt, var ordet!

Halo 5: Guardians får releasetrailer

Idag är det precis två veckor kvar tills Halo 5: Guardians släpps, och om du inte har börjat känna peppen ännu så är spelets releasetrailer här för att hjälpa dig på traven.

Gears of War: Ultimate lanseras till Mad World

https://www.youtube.com/watch?v=rwbYhvlrQbc

Gears of War: Ultimate Edition är bara veckor bort då det släpps den 28 augusti. Tills dess får vi njuta av lanseringstrailern som ackompanjeras av ikoniska Mad World, låten som då och då spelas på kartan Gridlock i multiplayer. Lika stämningsfull som alltid!

Så här ser Resident Evil: Revelations 2 ut till Vita

Nyss kunde vi läsa att Resident Evil: Revelations 2 släpps till PS Vita den 18 augusti, och i väntan på den dagen får lanseringstrailern duga så länge. Undertecknad tycker dock det ser så där ut, men man kan å andra sidan inte kräva för mycket av just den hårdvaran idag.

Äldre Inlägg »
Sida 1 av 2