Spelbloggen

Etikett: Ubisoft

E3: Nintendo, Bethesda, Ubisoft och mängder av PC-spel

E3 börjar så smått lida mot sitt slut för i år, men vi har fortfarande Nintendos nyheter att se fram emot när deras Direct-sändning börjar ikväll, 18:00. Du ser den här ovan.

För er som missade tidigare presskonferenser så kan ni se dem på följande platser:

Microsofts konferens samt EA Play hittar ni i tidigare poster här på Spelbloggen.

Ubisofts kommande storsatsning, The Division 2, kommer inte att släppas på Steam. Istället landar spelet exklusivt på Epic Games Store den 15 mars. Ja, förutom på Ubisofts egna Uplay, förstås. Om The Division 2 skippar Steam, hur många Steam-användare skippar då The Division 2?

Trötta assassiner vaknar och mördar allt med glädje

Det var länge sedan jag verkligen sögs in i ett spel. Senast det skedde var i Mass Effect: Andromeda, men det var ändå på en nivå där mitt beroende var under kontroll.

👉 Läs vidare

Sveket från Ubisoft

Under E3 gjorde spelföretagen sitt bästa för att uppvakta oss gamers med vackra löften och snygg trailers. Det är en säljfest utan dess like och något som många föll pladask för var Beyond Good &

👉 Läs vidare

Därför är jag pepp på Far Cry 5

Medan de vita kränkta männen gråter sina krokodiltårar och skapar protestlistor på nätet för att visa hur synd det är att de inte får ett femtielfte spel som tilltalar dem själva så blir jag märkbart pepp.

👉 Läs vidare

Vildmarkens vackra vyer, något för alla?

Jag har en vän, vi kan kalla honom Newbie Kenobi, som har en förmåga att fresta mig. Han får mig att testa saker som jag redan avfärdat. Halo var en spelserie som jag aldrig var intresserad av,

👉 Läs vidare

Drömmen om öppna landskap

Det här med öppna världar är något som jag funderat att skriva om länge och nu när jag håller på att spela igenom Skyrim: Special Edition för en recension (som förhoppningsvis dyker upp på lördag) så aktualiserades tankarna igen.

👉 Läs vidare

”NX kommer att fånga in förlupna Wii-spelare igen”

Rubriken ovan är ett citat stulet direkt från Ubisofts Alain Corres uttalande under en frågestund med MCV om Nintendos kommande NX-maskin. Som den första studion från väst har Ubisoft lovat att supporta Nintendo NX med spel,

👉 Läs vidare

Nintendo har varken visat upp eller egentligen utannonserat sin nästa konsol, med arbetsnamnet NX, men Ubisoft är redan ombord. De tror att NX kommer fånga in den förlorade Wii-publiken, och är allmänt positiva till Nintendo. Deras Just Dance 2017 är det första spelet utannonserat till konsolen.

Se de stora presskonferenserna från E3 igen

Missade du någon presskonferens från E3 i år? Det är ju inte helt otänkbart nu när det är Fotbolls-EM och i vanlig ordning e-sport med mängder av bra Counter-Strike titt som tätt. Passa då på att se allt för första gången,

👉 Läs vidare
Äldre Inlägg »
Sida 1 av 2