Spelbloggen

Tagg: Uncharted 4: A Thief’s End

Skrivet om spel: Blood, Sweat and Pixels

Efter en längre tids uppehåll är bokrecensionsföljetongen Skrivet om spel tillbaka med Blood, Sweat and Pixels, av Jason Schreier. Om hans namn låter bekant så är det troligtvis för att du har läst någon av Schreiers artiklar för Kotaku,

👉 Läs vidare

Spelåret 2016 enligt Anders

2016 var ett riktigt skitår på många sätt och vis, men vi spelare hade åtminstone en uppsjö av trevliga spelupplevelser att hämta tröst från. Mellan indiespel på PC och storsläpp på konsoler så kändes det som att det släpptes något nytt och intressant varje vecka under året – även under de traditionellt torra sommarmånaderna.

👉 Läs vidare

Det är tydligen inte bara Anders som gillar Uncharted 4: A Thief’s End, det gör 2,7 miljoner andra människor med. Så många exemplar har spelet nämligen sålt världen över under sin första vecka i handeln. Inte illa!

Nathan Drakes sista äventyr

A Thief’s End. Till och med undertiteln för Uncharted 4 signalerar vad utvecklarna på Naughty Dog har sagt upprepade gånger inför släppet: det här är Nathan Drakes sista äventyr. Spelserier i den här storleken får sällan sluta med flaggan i topp,

👉 Läs vidare

Så här tycker media om Uncharted 4

Uncharted 4: A Thief’s End är här. Många har väntat, och säkerligen är det en del sjukskrivningar under veckan. Men vad tycker egentligen de mer framstående spelmedierna om spelet? Spelbloggen kikar närmare på siffrorna som gömmer sig bakom sajternas intryck.

👉 Läs vidare

Idag släpps Uncharted 4: A Thief’s End, och om du är en sådan som fortfarande köper spel på skiva så väntar en patch på ca 5 GB direkt vid start. Denna uppdatering innehåller hela multiplayer-delen samt en rad funktioner och fix i övrigt. Det är definitivt inte första gången vi ser något liknande, men tack och lov kan man börja spela kampanjen medan patchen laddas ned.

Storytrailer för Uncharted 4

https://youtu.be/iU6n9KmV9lI

Uncharted 4: A Thief’s End ser riktigt bra ut. Hoppas spelkänslan är där också.

PlayStation 4 i Nathan Drake-förpackning

Nathan Drakes äventyr sägs ta slut i Uncharted 4: A Thief’s End, och Sony vill förstås mjölka den folkkära serien så långt det går. Föga förvånande betyder det en begränsad utgåva av PS4:an med Drake på konsolen.

👉 Läs vidare

Skrivbordsonsdag: Uncharted 4: A Thief’s End

Nathan Drakes äventyr bjuder på storslagna miljöer och en rejäl dos spänning. Så ter sig även den fjärde delen i serien, A Thief’s End, vilket förstås betyder att den lämpar sig utmärkt för Skrivbordsonsdag.

👉 Läs vidare

E3: Sony realiserar våra drömmar

Har du märkt att E3 är i full gång? Ja, jag misstänkte väl det. Microsoft höll låda lite tidigare, och nyligen var det även dags för Sony att gotta sig i rampljuset under någon dryg timme eller så.

👉 Läs vidare