Uncharted 4: A Thief’s End

10 inlägg

Skrivet om spel: Blood, Sweat and Pixels

Blood, Sweat and Pixels gör ett bättre jobb än någon tidigare bok med att beskriva den tumultartade process som tar ett spel från några Word-dokument på en hårddisk till en färdig populärkulturell produkt som spelas av miljontals människor.

Spelåret 2016 enligt Anders

Stardew Valley kom från ingenstans och höll mig vaken långt in på småtimmarna i min strävan efter en snyggare bondgård och en större skörd.

2,7 miljoner Uncharted 4

Det är tydligen inte bara Anders som gillar Uncharted 4: A Thief's End, det gör 2,7 miljoner andra människor med. Så många exemplar har spelet nämligen sålt världen över under sin första vecka i handeln.

Nathan Drakes sista äventyr

A Thief’s End. Till och med undertiteln för Uncharted 4 signalerar vad utvecklarna på Naughty Dog har sagt upprepade gånger inför släppet: det här är Nathan Drakes sista äventyr.

Så här tycker media om Uncharted 4

Uncharted 4: A Thief's End är här. Många har väntat, och säkerligen är det en del sjukskrivningar under veckan.

Direkt 5 GB extra för Uncharted 4

Idag släpps Uncharted 4: A Thief's End, och om du är en sådan som fortfarande köper spel på skiva så väntar en patch på ca 5 GB direkt vid start. Denna uppdatering innehåller hela multiplayer-delen samt en rad funktioner och fix i övrigt.

Storytrailer för Uncharted 4

Uncharted 4: A Thief’s End ser riktigt bra ut. Hoppas spelkänslan är där också.

PlayStation 4 i Nathan Drake-förpackning

Nathan Drakes äventyr sägs ta slut i Uncharted 4: A Thief's End, och Sony vill förstås mjölka den folkkära serien så långt det går. Föga förvånande betyder det en begränsad utgåva av PS4:an med Drake på konsolen.

Skrivbordsonsdag: Uncharted 4: A Thief’s End

Nathan Drakes äventyr bjuder på storslagna miljöer och en rejäl dos spänning. Så ter sig även den fjärde delen i serien, A Thief’s End, vilket förstås...

E3: Sony realiserar våra drömmar

Har du märkt att E3 är i full gång? Ja, jag misstänkte väl det.