Spelbloggen

Etikett: Vi spelar rollspel

De bästa spelpoddarna 2017

Precis som förra året är det dags för mig att summera förra årets bästa spelpoddar, vilket inkluderar både TV-spel och rollspel. En del gamla favoriter har försvunnit spårlöst, andra har lagt ned eller tagit en paus.

👉 Läs vidare

Rapport från GothCon XLI

Som jag skrev på skärtorsdagen så var påskhelgen helt vigd i rollspelens tecken. Det är nämligen då som GothCon, rollspelens stora högtid, äger rum. Idag delar jag med mig av mina häftigaste upplevelser från konventet.

👉 Läs vidare

De bästa spelpoddarna 2016

Bara för att samtliga spelbloggare gjort sina årslistor betyder det inte att jag tänker sluta summera 2016. I min årslista ville jag inte använda min sista kategori till att utse den bästa spelpodden år 2016 eftersom det finns så många bra svenska som jag ville hylla.

👉 Läs vidare

GothCon XL: Vi Spelar Rollspel

Ett av de onekligen häftigaste arrangemangen på GothCon XL stod podcasten Vi Spelar Rollspel för. För er som inte är bekanta med vad podcasten är,  så kan ni läsa mitt poddtips om dem som jag skrev förra året.

👉 Läs vidare

Poddtipset: Vi spelar rollspel

Sverige har många bra spelpoddar som får (välförtjänt) uppmärksamhet. Emellertid är det lite skralare på rollspelspoddfronten. Ja, inte rollspel som Dragon Age och Elder Scrolls då, utan riktiga rollspel. Sådana som spelas med tärningar,

👉 Läs vidare