Spelbloggen

Etikett: video

Stuntmän tolkar Super Smash Bros.

Underbart!

Spelbloggen packar upp Nintendo Switch

Fredagsposten är lite extra tidig den här veckan, för visst är det väl roligare att se oss packa upp Nintendo Switch innan du köpt den? Undertecknad och tillförordnad kameraman Anders kunde i alla fall inte hålla sig så håll till godo:

Dessutom passade vi på att titta lite närmre på de små spelkassetterna samt Pro-handkontrollen.

👉 Läs vidare

Tillbaka till Nintendos Switch-event

För ganska exakt en vecka sedan klev undertecknad och Björn Falkevik genom dörrarna hemma hos Bergsala, den svenska distributören för Nintendo, i Kungsbacka utanför Stockholm. Där vankades det Nintendo Switch i ett för-event för media och återförsäljare.

👉 Läs vidare

Vi provspelar Nintendo Switch

Igår, vilket var fredagen den 3 februari 2017 ifall du läser det här senare, var undertecknad och Björn Falkevik på besök hos Bergsala i Kungsbacka för att spela Nintendo Switch. Det blev en liten film om saken.

👉 Läs vidare

Star Fox-kortfilm

Nintendo har gjort en animerad kortfilm tillsammans med Production IG samt WIT Studios, kända från Ghost in the Shell bland annat, för att marknadsföra kommande Wii U-spelet Star Fox Zero. Till synes är filmen baserad på första uppdraget i spelet.

Den här snubben klarar Super Mario Bros. med blott 500 poäng

YouTube-användaren NotEntirelySure är bevisligen grym på Super Mario Bros. Wow. Kolla framför allt hoppet i värld 8-1. Så här säger han om det till Eurogamer:

”NES games run at 60 frames per second,

👉 Läs vidare

Så spelas Warhammer Quest

Rodeo Games svarar på frågor och visar hur Warhammer Quest till iOS faktiskt spelas. Spelet planeras släppas i slutet av maj, men exakt datum är inte känt ännu. Undertecknad är fortfarande tokigt peppad på det här.

👉 Läs vidare